Eski koca dehşet saçtı

Kadına şiddetin gündemden düşmediği ülkemizde bir şiddet olayı daha yaşandı. İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde eski eşinin işten çıkmasını bekleyen Çağlar Ö. eski eşi Necla

Çerkezköy 24.05.2012 22:16:00 0
Eski koca dehşet saçtı
Çerkezköy Haber – Çerkezköy Cengiz Topel Caddesi’nde meydana gelen saldırı olayında bir kişi bıçaklanarak yaralandı.
ESKİ EŞİNİN ARKADAŞINA SALDIRDI
Olay, önceki gece saat 22.00 sıralarında İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde faaliyet gösteren Keyif Cafe & Restaurant önünde meydana geldi. İddiaya göre yaklaşık 3 ay önce eşinden ayrılarak Çerkezköy’e yerleşen Necla E. Keyif Cafe &  Restaurant’ta işe başladı. Eski eşinin oturduğu yeri öğrenen Çağlar Ö. bir hafta önce Çerkezköy’e gelerek eşini tehdit etmeye başladı. Bunun üzerine Necla E. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek eski eşinden şikâyetçi oldu. Çağlar Ö. önceki akşam da eski eşinin çalıştığı işyerinin önüne gelerek takibini sürdürdü. Eşi Necla E.’yi kapı önünde bekleyen Yusuf T.’ye ait 06 BM 5633 plakalı araca binerken gören Çağlar Ö. kıskançlık krizine girerek dehşet saçtı. Çılgına dönerek araca yaklaşan Çağlar Ö. cebinden çıkardığı bıçak ile Yusuf T.’ye saldırdı. Saldırıda Yusuf T. göğsünden ve kalçasından bıçaklandı.
2 YERİNDEN BIÇAKLADI
Arkadaşı Yusuf T.’yi kanlar içinde görünce korkarak olay yerinden kaçmaya çalışan Necla E’yi yol ortasında durduran polis ekipleri durumu öğrenince olay yerine gitti. Kendi imkânları ile hastaneye gitmek isteyen Yusuf T. de bir süre sonra aracını Şehit Teğmen Akın Caddesi’nde park etti. Yaralıyı kısa sürede bulan polis ekipleri, Yusuf T.’yi Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürdü.
ZANLI KISA SÜREDE YAKALANDI
Yusuf T.’yi bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan zanlı Çağlar Ö. de Çerkezköy polisinin araştırmaları sonucu olaydan dakikalar sonra Güveniş Caddesi’nde yakalandı. Gözaltına alınan Çağlar Ö. ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yaralı Yusuf T. de Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki ilk tedavisinin ardından Çorlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber / Faik Onur KAYA – Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10