Yardımlaşma olan toplumlarda dostluk duyguları da güçlü olur

“Sevgi Yastıkları Bize Yaslanabilirsiniz” projesi kapsamında, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen Kermes, Valimiz Zübeyir KEMELEK’in eşi Zehra KEMELEK, B

Tekirdağ 25.05.2012 20:40:00 0
Yardımlaşma olan toplumlarda dostluk duyguları da güçlü olur
Çerkezköy Haber - “Sevgi Yastıkları Bize Yaslanabilirsiniz” projesi kapsamında, geliri burslu öğrencilere ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere gerçekleştirilen kermesin açılışında konuşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Neslihan Gürcanlar, katkılarından dolayı Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi derneği Onursal Başkanı Zehra Kemelek’e teşekkür etti.
ATATÜRK’ÜN DİREKTİFLERİYLE KURULDU

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek’in eşi Zehra Kemelek de “Yardımlaşmanın yaygın olduğu toplumlarda dostluk duyguları güçlü olur. Yardımlaşmanın konusunun içinde maldan sevgiye kadar her şey verilebilir. Yardım Sevenler Derneği 1928 yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün direktifleriyle kurulmuştur. Bugüne kadar birçok ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımına koşmuş, öğrencilerin eğitimine destek olmuş ve olmaya devam etmektedir. Tekirdağ Yardım Sevenler Şubesi de aynı duygu ve düşünce ile Tekirdağ’daki ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaktadır” dedi. Açılışın ardından katılımcılar kermesi gezdi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10