Boş hediye kutusu polisi alarma geçirdi

Malkara’da 22 yaşındaki Selin Saygı, kendisine gelen hediyenin boş kutusunu akşam iş çıkışı çalıştığı işyerinin önüne bırakınca, polisi alarma geçirdi.

Malkara 25.05.2012 20:53:00 0
Boş hediye kutusu polisi alarma geçirdi

 Çerkezköy Haber - Malkara’da 22 yaşındaki Selin Saygı, kendisine gelen hediyenin boş kutusunu akşam iş çıkışı çalıştığı işyerinin önüne bırakınca, polisi alarma geçirdi.

BOŞ HEDİYE KUTUSUNU KAPI ÖNÜNE BIRAKTI

Önceki akşam Camiatik Mahallesi Kurtuluş Caddesi'ndeki bir turizm firmasının önünde duran üzeri jelatinle kaplı karton kutuyu gören çevre sakinleri, bomba olabileceğini düşünerek durumu polise bildirdi. Kısa sürede gelen polis ekipleri, şüpheli paketin bulunduğu alanın çevresini boşaltarak güvenlik şeridi çekti ve toplanan kalabalığı bölgeden uzaklaştırıp Tekirdağ'dan da bomba imha ekibi çağırdı.

DERİN BİR NEDEF ALDILAR

Bekleyiş sürerken, işyerinin karşısındaki çay bahçesinde arkadaşları ile birlikte oturan Selin Saygı, kalabalığı görünce meraklanarak olay yerine geldi. Saygı, bıraktığı karton kutunun bomba paniği yarattığını öğrenince, polise bunun kendisine gelen bir hediye olduğunu ve içindekini aldıktan sonra paketi kapının önüne bıraktığını söyledi. Olay yerinde bulunan işyeri sahibi de Saygı'nın kendi personeli olduğunu söyleyince herkes derin bir nefes aldı. Saygı, polislerden bıraktığı paket paniğe neden olduğu için özür diledi. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10