Muhtarlarla ortak akıl toplantısı

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) Ortak Akın Toplantıları kapsamında bu kez Çerkezköy merkez, belde ve köylerde hizmet veren muhtarlarla bir araya geldi.

Çerkezköy 25.05.2012 21:17:00 0
Muhtarlarla ortak akıl toplantısı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) Ortak Akıl Toplantıları kapsamında bu kez Çerkezköy merkez, belde ve köylerde hizmet veren muhtarlarla bir araya geldi.

 

MUHTARLIK HİZMETLERİNİ ANLATTILAR

 

Muhtarlarla yapılan toplantıda konuşan ÇESİAD Genel Sekreteri Engin Parlak, derneğin çalışmalarından bahsetti. ÇESİAD Yönetim Kurulu üyesi Abdülgani Yüce ve Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Şükrü Dumanlar, başkanlığında gerçekleştirilen kahvaltılı programda, muhtarlar muhtarlık hizmetinden ve güzelliklerinden bahsetti.

 

“BİZE TECRÜBE VE DENEYİM KATACAKTIR”

 

ÇESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Abdülgani Yüce, muhtarları 9 Haziran Cumartesi günü Tekirdağ Festival alanında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Türkçe Olimpiyatları Tekirdağ il etkinliğine davet etti.  Muhtar Şükrü Dumanlar da “Bu toplantılar bizim birlik ve beraberliğimizi artıracak, fikir alışverişinde bulunmak bizlere tecrübe ve deneyim katacaktır. Daha sık bir araya gelmeliyiz” dedi.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10