Anne babalara ‘çocuklar ile iletişim’ semineri

Çerkezköy Haber - Çorlu’da eğitim veren 75.Yıl Bedia Süleyman Serpicioğlu İlköğretim Okulu tarafından çocuklar ile nasıl bir iletişim kurulacağı ile ilgili olarak Ana Baba eğitim semineri düzenle

Çorlu 27.05.2012 18:20:00 0
Anne babalara ‘çocuklar ile iletişim’ semineri
Çerkezköy Haber - Çorlu’da eğitim veren 75.Yıl Bedia Süleyman Serpicioğlu İlköğretim Okulu tarafından çocuklar ile nasıl bir iletişim kurulacağı ile ilgili olarak Ana Baba eğitim semineri düzenlendi.
ANNE-ÇOCUK İLİŞKİSİ ÇOK ÖNEMLİ
Okulun toplantı salonunda gerçekleşen ve 9 hafta boyunca devam eden Ana ve Baba eğitim seminerine 24 veli katıldı. Eğitimde anne ve babalara çocukları ile nasıl iletişim kuracakları konusunda bilgileri verildi. Yapılan eğitimle ilgili açıklamalarda bulunan okul rehber öğretmeni Derya Akyol eğitimin çok güzel geçtiğini, eğitime velilerden çok talep olduğunu fakat kısıtlı imkanlar sebebiyle sadece 24 veliye eğitim verebildiklerini söyledi. Akyol “Anne ve babaların çocukları ile iletişim kurmalarını içeren bir eğitim semineri düzenledik. 9 haftalık eğitimimizde velilerimize çocuklara nasıl davranmaları gerektiğini anlattık. Çünkü anne, çocuk ilişkisi önemli bir ilişki. Ancak kısıtlı imkanlar ile sadece 24 velimize eğitime alabildik. Gelen talepler çok olumlu bu tür eğitimleri önümüzdeki dönemde de açmayı planlıyoruz”dedi.
SERTİFİKALARI VERİLDİ

Eğitime katılan veliler ise eğitimden çok mutlu olduklarını, bu sayede hem çocuklarıyla daha rahat ve etkili iletişim kurabileceklerini hem de çocuklarına yaklaşma konusunda yeni yöntem ve teknikler öğrendiklerini belirtti. Eğitime katılan velilere okul idaresi tarafından sertifikaları verildi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10