U-13 LİGİ’NDE ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Tekirdağ U-13 Lig’i üç grupta oynanan son hafta karşılaşmalarının ardından tamamlandı. A Grubu’nda Tekirdağspor U-13 Futbol Takımı, B Grubu’nda Aydoğdu Gençlikspor U-13 Futbol Takımı, C

Tekirdağ 28.05.2012 20:38:00 0
U-13 LİGİ’NDE ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Tekirdağ U-13 Ligi 2012 sezonu dört grupta oynanan son hafta karşılaşmalarının ardından sona erdi.

 

A GRUBU’NDA ŞAMPİYON TEKİRDAĞSPOR

 

U-13 Ligi A Grubu’nda beş ekip mücadele verdi. Tekirdağspor U-13 Futbol Takımı, Akçeşmespor U-13 Futbol Takımı, Malkaraspor U-13 Futbol Takımı, Altınova Mahallesispor U-13 Futbol Takımı ve 100.Yılspor U-13 Futbol Takımı arasında şampiyonluğa Tekirdağspor U-13 Futbol Takımı uzandı.

 

ŞAMPİYON DEPLASMANDA MÜCADELE ETTİ

 

Tekirdağspor U-13 Futbol Takımı sezonun son hafta karşılaşmasında Akçeşmespor U-13 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Haftaya 21 puanla ilk sırada giren Tekirdağspor U-13 Futbol Takımı rakibi karşısında mutlak galibiyet parolası ile çıktı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. İlerleyen bölümlere doğru her iki ekipte golü bulup sonuca gitmek için baskılı bir oyun sergiledi.

 

SEZONU ÜÇ PUAN İLE KAPATTI

 

İlerleyen dakikalarda bir gol bulan Tekirdağspor avantajlı skoru buldu. Kalan dakikalarda fark mücadelesi yapan Tekirdağspor U-13 Futbol Takımı istediğini çok rahat aldı. Son dakikalarda bir gol daha bulmayı bilen Tekirdağspor U-13 Futbol Takımı farkı üçe çıkardı. Ev sahibi ekip Akçeşmespor U-13 Futbol Takımı ise kalan dakikalarda farkı indirmeye çalışsada istediğini elde edemedi. Karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bilen Tekirdağspor U-13 Futbol Takımı sezonu galibiyet ile kapatmasını bildi.

 

ALTINOVA MAHALLESİSPOR ÇOK FARKLI

 

Grubun ikinci karşılaşmasında ise Altınova Mahallesispor U-13 Futbol Takımı evinde 100.Yılspor U-13 Futbol Takımını konuk etti. Maça etkili başlayan ev sahibi ekip Altınova Mahallesispor U-13 Futbol Takımı bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Altınova Mahallesispor U-13 Futbol Takımı karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdürdü. Arka arkaya goller bulmaya devam eden Altınova Mahallesispor U-13 Futbol Takımı karşılaşmadan 5-1 galip ayrılarak sezonu üç puan ile kapattı.

 

İŞTE PUAN DURUMU

 

U-13 Ligi A Grubu’nda oynanan 10. ve son hafta karşılaşmalarının ardından Tekirdağspor U-13 Futbol Takımı sezonu 24 puanla ilk sırada tamamlarken Akçeşmespor U-13 Futbol Takımı 13 puanla ikinci, Malkaraspor U-13 Futbol Takımı 13 puanla üçüncü sırada sezonu tamamladı. Altınova Mahallesispor U-13 Futbol Takımı 3 puan sezonu dördüncü sırada tamamlarken, 100 Yılspor U-13 Futbol Takımı ise sezonu puansız kapattı.

 

AYDOĞDU GENÇLİKSPOR SEZONU İLK SIRADA TAMAMLADI

 

U-13 Ligi B Grubu’nda ise Aydoğdu Gençlikspor U-13 Futbol Takımı, Şarköyspor U-13 Futbol Takımı, Yeniçiftlik Belediyespor U-13 Futbol Takımı, Tekirdağ Anadolu Lisesispor U-13 Futbol Takımı ve Tekirdağ Kartalspor U-13 Futbol Takımı mücadele verdi. Oynanan 10 haftalık maç periyodunun ardından Aydoğdu Gençlikspor U-13 Futbol Takımı 21 puanla sezonu ilk sırada tamamladı.

 

AYDOĞDU GENÇLİKSPOR DEPLASMANA ÇIKTI

 

Aydoğdu Gençlikspor U-13 Futbol Takımı sezonun son hafta karşılaşmasında Yeniçiftlik Belediyespor U-13 Futbol Takımına konuk oldu. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Cumartesi günü oynanan karşılaşma saat 17.00’de başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Aydoğdu Gençlikspor U-13 Futbol Takımı baskılı bir mücadele ortaya koydu. İlerleyen bölümlere doğru rakibi karşısında baskısını artıran Aydoğdu Gençlikspor U-13 Futbol Takımı

 

bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Golün ardından Çorlu Aydoğdu Gençlikspor U-13 Futbol Takımı rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi verirken Yeniçiftlik Belediyespor U-13 Futbol Takımı ise beraberlik mücadelesi verdi.

 

SEZONU GALİBİYETLE TAMAMLADI

 

Yeniçiftlik Belediyespor U-13 Futbol Takımı beraberlik için geliştirdiği ataklardan sonuca gidemedi. Aydoğdu Gençlikspor U-13 Futbol Takımı ise ilerleyen bölümlere doğru arka arkaya goller bularak farkı açmayı bildi. Müsabakanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Aydoğdu Gençlikspor U-13 Futbol Takımı karşılaşmadan 3-1’lik üstünlükle ayrıldı. Ligde Tekirdağ Kartalspor U-13 Futbol Takımı ise Tekirdağ Anadolu Lisesispor U-13 Futbol Takımının ligden çekilmesi nedeniyle sezonu hükmen galibiyet ile tamamladı.

 

İŞTE B GRUBU PUAN DURUMU

 

Oynanan son hafta karşılaşmalarının ardından Aydoğdu Gençlikspor U-13 Futbol Takımı sezonu 21 puanla ilk sırada tamamlarken Şarköyspor U-13 Futbol Takımı 18 puanla ikinci, Yeniçiftlik Belediyespor U-13 Futbol Takımı 15 puanla üçüncü, Tekirdağ Kartalspor U-13 Futbol Takımı 6 puanla dördüncü, Tekirdağ Anadolu Lisesispor U-13 Futbol Takımı ise sezonu -6 puanla son sırada tamamladı.

 

C GRUBU’NDA ŞAMPİYON ÇORLU ASLAN

 

U-13 Liginin en zor grubu olarak nitelendirilen C Grubu’nda iki karşılaşma oynandı. Haftaya ikinci sırada giren Çorlu Aslanspor U-13 Futbol Takımı deplasmanda Ulaş Belediyespor U-13 Futbol Takımına konuk oldu. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşma saat 15.30’da başladı. Çorlu Aslanspor U-13 Futbol Takımı rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyerek karşılaşmadan 6-0’lık galibiyet ile ayrılarak sezonu şampiyon olarak tamamladı.

 

ÇORLUSPOR BEŞ FARKLI KAZANDI

 

Ligde iddiası bulunmayan Çorluspor U-13 Futbol Takımı ise deplasmanda Yıldız Gençlikspor U-13 Futbol Takımına konuk oldu. Maça etkili başlayan Çorluspor u-13 Futbol Takımı bulduğu gollerle avantaj yakaladı. Oyunda etkili olamayan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan konuk ekip Çorluspor U-13 Futbol Takımı karşılaşmadan 5-0’lık galibiyet ile ayrılarak sezonu üç puan ile ayrıldı.

 

C GRUBU’NDA PUAN DURUM

 

Çorlu Aslanspor U-13 Futbol Takımı’nın 21 puanla şampiyon olduğu C Grubu’nda Çorlu Gençlerbirliğispor U-13 Futbol Takımı 21 puan averajla ikinci, Çorluspor U-13 Futbol Takımı 12 puanla üçüncü, Yıldız Gençlikspor U-13 Futbol Takımı 3 puanla dördüncü ve Ulaş Belediyespor U-13 Futbol Takımı ise 3 puan ve averajla sezonu son sırada bitirdi.

 

ŞAMPİYON ÜÇ PUAN İLE KAPATTI

 

Temsilcilerimiz Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı ile Kızılpınar Belediyespor U-13 Futbol Takımının yer aldığı D Grubu’nda ki karşılaşmalar ise geçtiğimiz hafta tamamlanmıştı. Sezon boyunca oynadığı bütün karşılaşmaları kazanarak ligin üçüncü haftasında şampiyonluğunu ilan eden Kızılpınar Belediyespor U-13 Futbol Takımı son hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımını konuk etmişti. Rakibi karşısında ilk devreyi 3-0’lık üstünlükle tamamlayan Kızılpınar Belediyespor U-13 Futbol Takımı karşılaşmadan da 6-2’lik üstünlükle tamamladı.

 
 

D Grubu’nda iddiası bulunmayan Sultanköy Belediyespor U-13 Futbol Takımı ise evinde Velimeşe Belediyespor U-13 Futbol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan Velimeşe Belediyespor U-13 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda goller bularak karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı

 

D GRUBU’NDA PUAN DURUMU

 

Oynanan altı haftalık maratonun ardından Kızılpınar Belediyespor U-13 Futbol Takımı 18 puanla şampiyon olurken, Çerkezköyspor U-13 Futbol Takımı 8 puanla ikinci, Velimeşe Belediyespor U-13 Futbol Takımı 6 puanla üçüncü, Sultanköy Belediyespor U-13 Futbol Takımı ise 1 puanla ligi son sırada tamamladı.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10