Baysak ailesinin “mutlu” günü

Çerkezköy’ün en eski müteahhitlerinden Şahin Baysak, aynı zamanda Baysak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı olan oğlu Engin Baysak’ın mürüvvetini gördü. Baysak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Engin

Çerkezköy 28.05.2012 22:05:00 0
Baysak ailesinin “mutlu” günü
Çerkezköy Haber – Çerkezköy’ün en eski müteahhitlerinden Şahin Baysak, aynı zamanda Baysak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı olan oğlu Engin Baysak’ın mürüvvetini gördü.
GENÇ ÇİFT DÜNYAEVİNE GİRDİ
Aynı zamanda Kütahya Seramik’in de bayiliğini yapan Baysak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Engin Baysak, Güler-Tamer Erci çiftinin kızı Mine Erci ile dünya evine girdi. Eskişehir’de düzenlenen kına gecesinin ardından genç çiftin düğünü önceki akşam Silivri Garden Et Lokantası Mavi Salon’da gerçekleştirildi.
ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Genç çifti bu mutlu günlerinde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Eski Başkanlarından Remzi Garip, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Emlakçiler Derneği Başkanı Serkan Karagöz’ün yanı sıra Eskişehir, Erzincan ve Çerkezköy’den çok sayıda davetli katıldı.
NİKÂHI ERTEM KIYDI
Aynı zamanda Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Eski Başkanı olan Şahin Baysak’ı bu mutlu gününde Fenerbahçe camiası ve Fenerbahçeli futbolcular da yalnız bırakmadı. Damadın ailesi Gönül-Şahin Baysak ve gelinin ailesi Güler-Tamer Erci, düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. Genç çiftin nikâhını Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem kıyarken, gelinin nikâh şahitliğini Turgut Çiçek, damadın nikâh şahitliğini de Metin Zümbül yaptı. Genç çiftin nikâhını kıyan Başkan Ertem, Engin-Mine Baysak çiftine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diledi.
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Nikâhın kıyılmasının ardından genç çift, müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken aileleri, sevdikleri ve dostları da onların bu mutluluğunu paylaştı. Mavi Salon’daki eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

0282 726 91 91
0282 747 65 10