TÜRKİYE’NİN ULAŞTIĞI NOKTADA KADINLARIN EMEĞİ BÜYÜK”

Çerkezköy Haber - Ak Parti Çerkezköy Kadın Kolları Ankara’da önceki hafta yapılan 3. Olağan Kongresine katıldı.

Çerkezköy 29.05.2012 20:32:00 0
TÜRKİYE’NİN ULAŞTIĞI NOKTADA KADINLARIN EMEĞİ BÜYÜK”
Çerkezköy Haber - Ak Parti Çerkezköy Kadın Kolları Ankara’da önceki hafta yapılan 3. Olağan Kongresine katıldı.
ASKİ Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi’ne, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in yanı sıra Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Goncagül ve ilçe kadın kolları üyelerinin katıldığını ifade eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil gerçekleştirilen seçimde Çerkezköy’den tek delege olarak oy kullandığını söyledi.
KADINLARIN BÜYÜK ROL OYNADIĞINI SÖYLEDİ
İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Koncagül’ün divan başkan yardımcısı olduğunu ifade eden Yeşil, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da seçimlerde konuşma gerçekleştirdiğini ifade etti. Ak Parti’nin ilk seçimlerden bugüne kadar çok oy almasının AK Parti Kadın Kollarının etkisinin büyük olduğunun ve kadınların aktif bir rol aldığını söyleyen Yeşil “Başbakanımız kadınların Türkiye’nin ulaştığı bu noktada çok büyük emeklerinin olduğunu ifade etti. Yavrularımızı yeri geldiğinde annelerimize bıraktığımızı kapı kapı dolaştığımızı söyledi” dedi.
ANKARA’YI GEZDİLER
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile de görüştüklerini ifade eden Yeşil, Bakan Yazıcı’nın Çerkezköy’deki çalışmalardan çok memnun olduğunu ifade etti. Kongrenin ardından Kadın Kolları ile Ankara’yı da gezme imkanı bulduklarını söyleyen Yeşil “Üyelerimizle birlikte Anıtkabir ve Gençlik Parkında gezi yaptık” diye konuştu.
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10