ÇORLU’DA ÇALDI, İSTANBUL’DA YAKALANDI

Çerkezköy Haber - Çorlu polisi, Çorlu'dan çalınan iki kamyonun hırsızını yapılan operasyon sonucu İstanbul'da yakaladı.

Çorlu 29.05.2012 21:18:00 0
ÇORLU’DA ÇALDI, İSTANBUL’DA YAKALANDI

Çerkezköy Haber - Çorlu polisi, Çorlu'dan çalınan iki kamyonun hırsızını yapılan operasyon sonucu İstanbul'da yakaladı.

 

Çorlu'da Nisan ayında emlak konutları mevkisinden E.A.'ya ait 59 FL 228 plakalı kamyon ve yine aynı tarihte Zafer Mahallesi'nden M.T.'ye ait 59 FH 820 plakalı kamyon bilinmeyen bir saatte düz kontak yapılarak çalındı.

 

Olay üzerine harekete geçen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık Masası ekipleri, kamyonların çalındığı bölgelerde geniş çaplı inceleme ve araştırma başlattı. Yapılan incelemeler sonucu kimliği tespit edilen hırsızlık şüphelisinin, İstanbul Esenyurt'ta yaşadığı belirlendi. Daha sonra İstanbul polisi ile iletişime geçen Çorlu polisi, yapılan operasyon ile şüpheli Rıza Dağdeviren'i yakaladı. İstanbul'da yapılan operasyon çerçevesinde ayrıca, Çorlu'dan çalınan 59 FH 820 plakalı kamyon da terk edilmiş olarak bulundu ve sahibine teslim edildi.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Yapılan operasyonda İstanbul'da gözaltına alınan şüpheli, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada yapılan sorgulamasının ardından Çorlu Adliyesi'ne çıkartılan şüpheli adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin, alınan ifadesinden yola çıkan polis, yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturmayı derinleştirdi.

 

Polis, Çorlu'dan iki adet kamyon çalan Dağdeviren'in Çorlu'ya, dikkat çekmemek için kiralık araçla geldiğini de tespit etti.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10