PERA PASTANELERİ “MİNİK MİSAFİRLERİ” AĞIRLADI

Bu yıl ilk kez düzenlenen “Okul Öncesi Şenlikleri” kapsamında, Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerinin bugünkü gezisi Pera Pastaneleri’ne oldu. Öğretmenleri ve vel

Çerkezköy 29.05.2012 21:26:00 0
PERA PASTANELERİ “MİNİK MİSAFİRLERİ” AĞIRLADI

Çerkezköy Haber – Bu yıl ilk kez düzenlenen Okul Öncesi Şenlikleri kapsamında, Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerinin dünkü gezisi Pera Pastaneleri’ne oldu.

 

ÜRETİM TESİSLERİNİ GEZDİLER

 

Anasınıfı öğretmenleri Yeşim Kocabıyıkoğlu ve Mustafa Uçar ve velileri ile birlikte Pera Villa Pastaneleri’nin üretim tesislerini gezen öğrencileri Pera Villa Pastaneleri Sahibi Şahin Aktürk ve Pera Villa Pastaneleri Mali İşler Müdürü Sadık Anagök karşıladı. Sadık Anagök, minik öğrencilere Pera Pastaneleri hakkında bilgi verdi. Öğrencilerle birlikte imalathaneye giren Sadık Anagök, en temel kurallarının hijyen olduğunu ifade ederek “Burada hiçbir işlem çıplak elle yapılmaz. Herkes eldiven kullanmak zorundadır. Ustalarımız ayrıca hijyen kuralları çerçevesinde yelek ve kolluk da kullanıyor” dedi.

 

PASTA VE BÖREK YAPIMINI ÖĞRENDİLERPera Villa Pastaneleri imalathanesinde günlük yapılan işler hakkında da miniklere bilgi veren Anagök, mantı, pasta, kurabiye, poğaça, açma, börek gibi tüm unlu mamullerin (ürünlerin) burada yapıldığını söyledi. Gezide öğrenciler pasta ve böreklerin nasıl yapıldığını gözlemledi. Ziyaret sonunda öğrenciler ve öğretmenler Pera Villa Pastaneleri Sahibi Şahin Aktürk ve Pera Villa Pastaneleri Mali İşler Müdürü Sadık Anagök’e teşekkür ederken, Şahin Aktürk de minik öğrencileri üretim tesislerinde ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

 

Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri önceki gün de “Minik Eller Atölye Çalışması” yapmıştı.

 

 Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10