TEKİRDAĞ LİMANINDA “SESSİZLİK” SÜRÜYOR

Tekirdağ’da önceki gece yaşanan ve 4 kişinin hayatını kaybettiği akıl almaz kazanın ardından Tekirdağ Limanı’ndaki sessizlik sürüyor. Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Muhammet Özcan limana gele

Tekirdağ 29.05.2012 21:28:00 0
TEKİRDAĞ LİMANINDA “SESSİZLİK” SÜRÜYOR

Çerkezköy Haber - Tekirdağ’da önceki gece yaşanan ve 4 kişinin hayatını kaybettiği akıl almaz kazanın ardından Tekirdağ Limanı’ndaki sessizlik sürüyor.

 

SAVCI İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Edinilen bilgiye göre Ulaştırma Bakanlığı tarafından konuyla ilgili inceleme başlatıldığı ve liman gemi ve yolcu trafiğine kapatıldı. Araba taşıyan feribotlar tarafından Marmara Adası, Avşa Adası, Kara Biga’ya araç ve yolcu seferleri durdurularak kapıya kadar gelen vatandaşlar Barbaros Limanı’na yönlendirildi. Saat 11:30 sularında Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Muhammet Özcan söz konusu limana giriş yaparak yaşanan kaza ile ilgili incelemelerde bulundu.

 

O SABAH YENİ MÜDÜR ATANACAKTI

 

Enteresan bir rastlantı olarak kazanın yaşandığı gün Tekirdağ Limanı’nın bağlı bulunduğu Liman Başkanlığında gün itibari ile yeni görevlendirme yapılacağı ancak yaşanan olaydan dolayı bu göreve yeni atanan ve Çanakkale Liman Başkanlığından Tekirdağ’a görevlendirilen Murat Gül’ün henüz görevi eski Liman Başkanı Mubin Salter’den devralmadığı öğrenildi.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10