KİLİKADILILAR DERNEĞİ ÇORLU’DA LOKAL AÇTI

Geçen yıl kurulan Kilikadılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin lokali Çorlu'da yapılan törenle açıldı. Açılış töreninde tarihi geçmişine atıf yapılarak Gazi Osman Paşa Marş?

Çorlu 30.05.2012 20:53:00 0
KİLİKADILILAR DERNEĞİ ÇORLU’DA LOKAL AÇTI

 Çerkezköy Haber - Geçen yıl kurulan Kilikadılılar Derneği'nin lokali Çorlu'da yapılan törenle açıldı.

 

GAZİ OSMAN PAŞA MARŞI OKUDULAR

 

Açılış töreninde alışılmışın dışında bir uygulamayla Gazi Osman Paşa Marşı okunması dikkat çekti. İnceoğlu yapılan açılış uygulamasıyla ilgili merakları gideren bir açıklamada bulunarak "Günümüzden 23 yıl önce Kilikadı ve Turpçular köyü, tek yumruk ve tek vücut olarak Bulgaristan'daki ırkçı totaliter rejimin yıkılmasında, Gazi Osman Paşa Marşı'nı söyleyerek ve tarihinden ilham alarak güç ve kuvvet bulmuştu. Bu nedenle davetlilerimizi ve üyelerimizi Gazi Osman Paşa Marşı ile karşıladık" dedi. Kilikadılılar Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu lokal açmanın kendileri için önemli olduğuna da vurgu yaparak günümüzde dernek lokallerin üyelerin bir araya gelerek birlikteliğini pekiştirdiği önemli yerler olduğunu söyledi. Temiz ve nezih bir ortamda hizmet vermeyi hedeflediklerini belirten Başkan Bilgin’in konuşmasının ardından lokalin açılışı yapıldı.

 

SİYASİLER DE AÇILIŞTAYDI

 

Açılışa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ve çok sayıda davetli katıldı.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10