MİNİK ÖĞRENCİLERDEN EMNİYETE ZİYARET

Çerkezköy Haber - Okul Öncesi Eğitimi Yılsonu Şenlikleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Ana Sınıfı Okul Öncesi Eğitim Öğretmeni Gülcan Korkutal ve öğrencileri Malkara İlç

Malkara 31.05.2012 20:23:00 0
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN EMNİYETE ZİYARET
Çerkezköy Haber - Okul Öncesi Eğitimi Yılsonu Şenlikleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Ana Sınıfı Okul Öncesi Eğitim Öğretmeni Gülcan Korkutal ve öğrencileri Malkara İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan'ı makamında ziyaret ettiler.
SİZİ ÇOK İYİ BİR GELECEK BEKLİYOR
Ziyarette konuşan Malkara İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan minik öğrencileri çok iyi bir geleceğin beklediğini belirterek “Anaokulu öğrencilerinin ziyarete hazırlıklı gelmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Okul öncesi eğitim ile, çocukların gelişimlerinin desteklenerek, sağlıklı ve başarılı bir gençliğin sorumluluk sahibi vatandaşlığın, üretkenliğin ve adaletli bir toplumun temelleri atılmaktadır. Malkara Emniyet Teşkilatı olarak sorumluluk bilinci içerisinde İlköğretim öğrencilerimize yönelik hazırladığımız, Trafik Eğitimi projemiz, ilçe merkezinde tüm okullarda uygulamaya devam etmektedir” dedi.
MİNİK MİSAFİRLERİNE HEDİYELER VERDİ
Emniyet Müdürlüğü personeli minik misafirlere Polis logolu kalem, magnet, Polis rozeti hediye ederek meyve suyu ve kek ikram etti.

0282 726 91 91
0282 747 65 10