Okullarının duvarlarını kendileri boyadılar

Çerkezköy Raif Dinçkök İlköğretim Okulu minikleri, okullarının düzenlediği “Okul Öncesi Şenlikleri’nin 3. gününde okullarının duvarını kendileri boyadı. Miniklerin boyacılık y

Çerkezköy 31.05.2012 21:10:00 0
Okullarının duvarlarını kendileri boyadılar

Çerkezköy Haber - Çerkezköy Raif Dinçkök İlköğretim Okulu minikleri, okullarının düzenlediği “Okul Öncesi Şenlikleri’nin 3. gününde okullarının duvarını kendileri boyadı.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Öğretmenleri Yeşim Kocabıyıkoğlu ve Mustafa Uçar ile birlikte okul önünde toplanan minik öğrenciler sponsor firmadan alınan boyalarla kendi öğrencisi oldukları okulun duvarlarını boyayarak gönüllerince eğlendiler. Bu yıl ilk kez düzenlenen etkinliklerde Anaokul öğretmenlerinden Yeşim Kocabıyıkoğlu “Çocuklarımız için bu etkinlik çok yararlı oldu. Etkinliğimizin üçüncü gününde de yavrularımız kendi isteği ile aileleriyle birlikte okulun bir kısım duvarlarında resim yapma imkânı buldular. Gayet eğlenceli bir şekilde devam eden etkinliğimizde miniklerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyor. Okul öncesi şenliklerinde bizlere katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10