KARAAĞAÇ GENÇLİKSPOR HAFTAYI BAY GEÇECEK

Tekirdağ 2.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Karaağaç Gençlikspor ligin 15.haftasını bay olarak tamamlayacak. Temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor bir önceki hafta kendi evinde Çukuryurtspor’u konuk e

Çerkezköy 1.06.2012 22:51:00 0
KARAAĞAÇ GENÇLİKSPOR HAFTAYI BAY GEÇECEK
2.Amatör Küme B Grubu’nda orta sıralarda mücadele eden Karaağaç Gençlikspor ligin on beşinci haftasını maç yapmadan geçecek.
ÇUKURYURTSPOR’U KONUK ETTİ
Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Karaağaç Gençlikspor ligin son hafta karşılaşmasında evinde Çukuryurtspor’u konuk etti. Karaağaç Sahası’nda Pazar günü saat 15.00’de başlayan karşılaşmaya konuk ekip Çukuryurtspor etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla ilk dakikalarda rakip kaleyi abluka altına alan Çukuryurtspor karşılaşmanın 2.dakikasında geliştirdiği organize atakta bir gol bularak karşılaşmada öne geçmeyi bildi. İlk dakikalarda kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden atamayan Karaağaç Gençlikspor beraberlik için geldiği dakikalarda kalesinde ikinci golü gördü. Karaağaç Gençlikspor savunmasını az adamla yakalayan Çukuryurtspor bulduğu şık golle karşılaşmada 2-0 öne geçti.
MAĞLUP DURUMA DÜŞTÜ
Çukuryurtspor Karaağaç Gençlikspor kalesine kalan dakikalarda fark mücadelesi vermek için geldi. Karaağaç Gençlikspor ise aradaki farkı indirmek için var gücü ile mücadele etmeye çalıştı. Oyunda hakimiyeti eline alan Karaağaç Gençlikspor kalan dakikalarda Çukuryurtspor kalesine daha cesur gelmeye çalıştı. Rakip kaleyi abluka altına alan Karaağaç Gençlikspor karşılaşmanın 22.dakikasında Rafik’in golü ile farkı bire indirdi. Karşılaşmanın ilk devresi de konuk ekip Çukuryurtspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
RAKİBİNE FARKLI MAĞLUP OLDU
Müsabakanın ikinci devresine her iki ekip te gol bulmak çıktı. Çukuryurtspor etkili oyunu ile dikkat çekti. Karaağaç Gençlikspor ise ikinci devre etkili oyununu sürdüremedi. Geliştirdiği ataklardan istediği golleri bulamayan Karaağaç Gençlikspor Çukuryurtspor ataklarında zor anlar yaşadı. Ataklarını sıklaştıran konuk ekip Çukuryurtspor geliştirdiği organize atakta bir gol bularak farkı tekrar ikiye çıkardı. Gelen golün ardından Karaağaç Gençlikspor oyun disiplininden tamamen koptu. Rakibinin oyun disiplininden kopmasını iyi değerlendiren konuk ekip üst üste goller bularak karşılaşmadan 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı.
4 KARŞILAŞMA VAR
Karaağaç Gençlikspor’un bay geçtiği haftada şampiyonluğunu ilan eden Sultanköy Belediysepor deplasmanda 16 puanla altıncı sırada bulunan Aşağısevindikspor’a konuk olacak. Muratlı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Haftaya ikinci sırada giren Çukuryurtspor ise evinde Barbarosspor’u konuk edecek. Pazar günü saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşma ise Saray Sahası’nda oynanacak. Ligde puanı bulunmayan Paşaalanspor ise evinde Küçükyoncalıspor ile üç puan mücadelesi verecek. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Orta sıralarda mücadele eden Yeniçiftlik Belediyespor ile Yıldız Gençlikspor karşı karşıya gelecek. 15.00’de başlayacak olan karşılaşma ise Yeniçiftlik Sahası’nda oynanacak.

0282 726 91 91
0282 747 65 10