Beklenmedik mezuniyeti “Veda Partisi”yle kutladılar

Düne kadar ilköğretim okulu iken, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 4 + 4 + 4 düzenlemesinin ardından tekrar ilkokul statüsüne getirilen Fevzipaşa İlköğretim Okulu’nun 5. sınıf öğrencileri i

Çerkezköy 2.06.2012 09:03:00 0
Beklenmedik mezuniyeti “Veda Partisi”yle kutladılar
Çerkezköy Haber - Düne kadar ilköğretim okulu iken, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 4+ 4 + 4 düzenlemesinin ardından tekrar ilkokul statüsüne getirilen Fevzipaşa İlköğretim Okulu’nun 5. sınıf öğrencileri otomatikman ilkokul 5. sınıftan mezun oldular. Mezun öğrenciler de fırsatı değerlendirip Çerkezköy Polis Evi’nde önceki gün saat 19.00’da ‘Veda Partisi’ düzenledi.
VELİLER DE KATILDI
Çerkezköy Polis Evi’nde Fevzipaşa İlköğretim Okulu 5/B ve 5/D sınıfı öğrencileri için organize edilen veda partisi, sınıf öğretmenleri Esin Özbay ve Derya Demirbağ tarafından organize edildi. Saat 19.00’da başlayan programda öğrenciler yenen yemeğin ardından Süleyman Özoğlu’nun şarkıları eşliğinde doyasıya eğlenirken, saat 22.00’dan sonra veliler de öğrencilere eşlik etti. Program gece 23.30’a kadar devam etti.
YENİ DÜZENLEME İLE İLKOKUL OLDUK
Milli Eğitim Bakanlığı'nın 4 + 4 + 4 düzenlemesinin ardından çoğu ilköğretim okulunun, ilkokul olarak eğitim öğretime devam edeceğini belirten sınıf öğretmeni Esin Özbay, “Yeni sistemde Fevzipaşa İlköğretim Okulu, ilkokul oldu. Ortaokula geçen öğrencilerimiz, önümüzdeki eğitim öğretim yılında farklı okullara gideceklerinden, kendileri için bir veda partisi hazırlamaya karar verdik” dedi ve Okul Aile Birliği üyesi Melek Sarıtaş’a da desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10