Bu ağaç “meyve” değil “tekerlekli sandalye” veriyor

28 yıldır geçimini tavşanlarıyla birlikte dilek çektirerek kazanan Cengiz Şentürk, isimli vatandaş “Tane Tane Kapakları Toplayalım Engelleri Aşalım” kampanyası başladığından beri gölgesi

Tekirdağ 3.06.2012 21:20:00 0
Bu ağaç “meyve” değil “tekerlekli sandalye” veriyor
Çerkezköy Haber - Bir süredir “Tane Tane Kapakları Toplayalım Engelleri Aşalım” projesi kapsamında toplanan her türlü plastik kapak engelli vatandaşlara Tekerlekli Sandalye olarak geri dönüyor.
İSTANBUL’DAN DİLEK ÇEKTİRMEK İÇİN GELMİŞ
28 yıldır geçimini tavşanlarıyla birlikte dilek çektirerek kazanan Cengiz Şentürk, isimli vatandaş “Tane Tane Kapakları Toplayalım Engelleri Aşalım” kampanyası başladığından beri gölgesinden faydalandığı ağaca 5 litrelik su şişeleri asarak hem ekmek parasını kazandı hem de 3 adet tekerlekli sandalye alarak engelli vatandaşlara katkı sağladı
Cengiz Şentürk yaklaşık bir ay önce İstanbul’dan Kiraz Festivali’nde dilek çektirmek için Tekirdağ’a geldi. Tekirdağ sahilde bir ağacın altında dilek çektiren Cengiz Şentürk başından geçen bir olay sonrası gölgesinden faydalandığı ağaca 5 litrelik su şişeleri asarak hem ekmek parasını kazandı hem de engelli vatandaşların hayır duasını aldı.
“KAMPANYA BAŞLADIĞINDAN BERİ 3 TANE SANDALYE ALDIM”
28 yıldır geçimini tavşanlarıyla birlikte dilek çektirerek kazanan Cengiz Şentürk, “Tane Tane Kapakları Toplayalım Engelleri Aşalım” kampanyası başladığından beri 3 adet tekerlekli sandalye alarak engelli vatandaşlara katkı sağladı. Ağaca 5 litrelik su şişelerini asarak kapak kampanyasına destek olan Cengiz Şentürk olayı şöyle anlattı.
“Tekirdağ’a Kiraz Festivalinde tezgâh açmak için geldim. Yanımda da İstanbul’dan kalan mavi kapaklar vardı onları yanıma koydum, bir gün yanıma bir bayan yaklaştı ve 13 yaşında kızının olduğunu iznim olursa kapakları almak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim ve aklıma böyle bir şey geldi. Benim ekonomik durumum çok iyi değil. Gönlüm isterdi ki bir tane de bu kardeşimize hediye edeyim ama elimden gelenin en iyisi bu oldu.”

0282 726 91 91
0282 747 65 10