PASHA OTEL’İN “YÜZME HAVUZU” DA OLDU

Çerkezköy Fevzi Paşa Mahallesi Güveniş Caddesinde hizmet veren Pasha Otel’e açık hava havuz kompleksi yapıldı. Önceki gün saat 17.30’da yapılan kompleksin açılışında konuşan Pasha Otel sa

Çerkezköy 3.06.2012 21:46:00 0
PASHA OTEL’İN “YÜZME HAVUZU” DA OLDU
Çerkezköy Haber – Çerkezköy Fevzi Paşa Mahallesi Güveniş Caddesinde hizmet veren Pasha Otel’de açık hava havuz kompleksi açıldı. Önceki gün saat 17.30’da yapılan açılışta bir konuşma yapan otel sahibi Vehbi Demirtaş açık yüzme havuzu fikrinin baştan beri olduğunu, havuz kompleksinin 1200 m2 alana sahip olduğu 230 m2 sinin de havuz olarak yapıldığı bilgisini verdi. Demirtaş “İhtiyaç doğrultusunda havuz etkinlikleri, toplantı, dayanışma, nişan ve düğün gibi etkinliklerle de halkımıza hizmet vereceğiz” dedi.
ÇERKEZKÖY’DE HAVUZLU İLK OTEL
Aynı zamanda belediye meclis üyesi Vehbi Demirtaş’ın girişimciliğine dikkat çeken Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de “yeni planlamalarda merkezde havuzlu ilk otel olacaktır. Güzel bir işletmemiz bu havuzla birlikte daha modern olacaktır. Çerkezköy’de böyle güzide tesislerin olması bizlere onur ve gurur veriyor. Bu işletmelerin Çerkezköy için katma değer ve istihdam oluşturmasını düşünüyoruz. Yeni havuzun herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
SANAYİYE PARALEL OLARAK NÜFUS ARTIYOR
Çerkezköy’ün sanayi bölgesi olmasından dolayı nüfusunun her geçen gün arttığını belirten Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan da, bu tesislerin yapılmasının ilçede ve diğer işletmelerde rekabeti artırdığını belirterek “bu tesisin diğer tesislere örnek olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
KATILIMIN YOĞUNLUĞU DİKKAT ÇEKTİ
Açık havuz kompleksi açılışına Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi Bazı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Has Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Zeki Gürcün, Sami İkizler, Hasan Karaca, Ercan Çorbacı, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenol Sinan Ekici, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kızılay Şube Başkanı Ertan Aşut, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Teksif Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkan, Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Ahmet Türker, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.
? Haber / Bahtiyar ŞENLİK – ? Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10