ÇTSO Lisesi öğrencileri de “mezuniyet balosu” yaptı

“Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi öğrencileri, mezuniyet balosunda bir araya geldi. Önceki akşam Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen baloda ÇTSO Lisesi öğrencileri, arkadaşları Bartu Özalp

Çerkezköy 5.06.2012 09:17:00 0
ÇTSO Lisesi öğrencileri de “mezuniyet balosu” yaptı
Çerkezköy Haber – Son yıllarda okullar arasında moda haline gelen mezuniyet balosuna Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi öğrencileri de uydu. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi öğrencileri Turkuaz Restaurant’ta düzenledikleri mezuniyet balosunda bir araya geldi. Önceki akşam saat 20.00’da başlayan baloda bir de konuşma yapan ÇTSO Lisesi Komite Başkanı ve 12 TM/A öğrencisi Bartu Özalp, liseden mezun olmanın mutluluğunu dile getirerek; “umarım hazırladığımız balo sizleri de bizler kadar mutlu eder ve gönlünüzce eğlenebilirsiniz” dileğinde bulundu.
KENDİLERİ ORGANİZE ETTİ
Konuşmasının ardından orkestra eşliğinde şarkılar söyleyen Bartu Özalp, salondakileri de dans alanına çağırdı. Öğrencilerin dans alanına çıkmasının ardından Bartu Özalp şarkılar seslendirdi, öğrenciler de dans etti. Yıl Sonu Komitesi tarafından düzenlenen balonun ilginç yanı, baloyu öğrencilerin kendi aralarında düzenlemesi oldu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans ederek eğlenen liseli öğrenciler mezun olmanın coşkusunu böyle yaşadı.
? Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10