Taşkın ve Harmancı ailelerinde “düğün” mutluluğu

Çerkezköy Mal Müdürü İlhami Taşkın’ın oğlu Nurullah Taşkın ile Zahide-Yakup Harmancı çiftinin kızı Hatice Kübra Harmancı evlendi. Genç çiftin düğün törenine ilçe ve belde be

Çerkezköy 5.06.2012 09:39:00 0
Taşkın ve Harmancı ailelerinde “düğün” mutluluğu

Çerkezköy Haber – Çerkezköy yine mutlu ve görkemli bir düğüne daha ev sahipliği yaptı. Çerkezköy Mal Müdürü İlhami Taşkın’ın oğlu Nurullah Taşkın ile Zahide-Yakup Harmancı çiftinin kızı Hatice Kübra Harmancı muhteşem bir nikâh töreniyle dünya evine girdi.

 

 NİKÂHI BELEDİYE BAŞKANI ALİ ERTEM KIYDI

 

Kayseri Yeşilhisar’da gerçekleştirilen kına gecesinin ardından genç çift, önceki gün saat 13.00’da Lemar Düğün Salonu’nda düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikâhını Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem kıyarken, çiftin nikah şahitliğini de Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Erkan kalkan ve Bayram Kara yaptı.

 

Nikâh töreninde, aile kurumunun önemine dikkat çeken Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, mutlu çiftlere aynı zamanda “eşinizin anne babasını kendi anne babanız kadar sevin ve saygı gösterin. Eşinizin kardeşlerini ve akrabalarını kendi kardeşleriniz ve akrabalarınız olarak görün” tavsiyesinde de bulundu.

 

NİKÂH ŞAHİDİ, BAŞSAVCI KALKAN

 

Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Ertem, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘3 çocuk’ sözüne atıfta bulunarak genç çiftten en az 3 çocuk istedi. Nikâhın kıyılmasının ardından Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan, evlilik cüzdanını gelin Hatice Kübra Taşkın’a teslim ederek genç çifte mutlu bir ömür diledi.

 

KALABALIK BİR DAVETLİ TOPLULUĞU KATILDI

 

Atife-İlhami Taşkın çiftinin oğlu Nurullah Taşkın ile Zahide-Yakup Harmancı çiftinin kızı Hatice Kübra Harmancı’nın düğün törenine aile ve akrabalarının yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Çerkezköy Cumhuriyet Savcıları İbrahim Can ve Harun Ayık, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yelek, Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, İlçe Tarım Müdürü Recep Demirbağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Tekirdağ Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Müdür Vekili Abbas Sarıhan, PTT Müdürü Ali Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrahman Çiçek ve Hasan Karaca, Veliköy Belediye Meclis Üyesi Şahin Büyükkaban, İlçe Müftüsü Mahmut Emin, kaymakamlık ve belediye personelleri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Nikâhın ardından ilk danslarını eden ve sonrasında düğün pastasını kesen genç çift, müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, davetliler de genç çiftin mutluluğunu paylaştı.

 

? Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10