Miss Turkey güzeli Tekirdağ’dan

“Star TV’nin düzenlediği 'Miss Turkey 2012' Güzellik Yarışması, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Gecede tacın sahibi 1 numarayla yarışan Tekirdağ’lı Açalya Samyeli Danoğ

Tekirdağ 5.06.2012 21:39:00 0
Miss Turkey güzeli Tekirdağ’dan

 Çerkezköy Haber - Star TV’nin düzenlediği "Miss Turkey 2012" Güzellik Yarışması, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

 

DÜNYA GÜZELLİK YARIŞMASINDA TEMSİL EDECEK

 

Gecede tacın sahibi 1 numarayla yarışan Tekirdağ’lı Açalya Samyeli Danoğlu oldu. Danoğlu, Türkiye'yi Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil edecek. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki gecede; ikinciliği Çağıl Özge Özkul alırken, İlknur Melis Durası ise 3. oldu. 14 numaralı yarışmacı Meltem Tüzüner ise ismini 4.lüğe yazdırdı. Yarışmada 20 genç kız mayo ve gece için özel hazırlanan tuvaletleriyle boy gösterdi. Eser Yenenler ve Asuman Krause'nin sunduğu yarışma gecesinde Eurovizyon Şarkı Yarışması’nda ülkemizi temsil eden Can Bonomo da ayağının tozuyla sahne aldı.

 

CİVAOĞLU'SUZ OLMUYOR

 

Yarışmada ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, oyuncu ve eski model Burak Hakkı, haber spikeri ve eski Türkiye güzellerinden Jülide Ateş, model Tülin Şahin, bir başka tescilli “Miss Turkey” güzeli Demet Şener Kutluay ve gazeteci Güneri Civaoğlu gibi ünlü isimler de jüri üyeliği yaptı.

 

İLK DÖRT TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

 

Yarışmada birinci gelen Açalya Samyeli Danoğlu "Miss World" (Dünya Güzellik), ikinci güzel "Miss Universe" (Kâinat Güzellik Yarışması), üçüncü güzel ise “Miss Earth”de temsil edecek. Yarışmada dördüncü seçilen güzel "Miss International" ilan edilecek.

 

MANKENLİK YA DA OYUNCULUK DÜŞÜNMÜYORMUŞ

 

1989 Tekirdağ doğumlu olan Açelya Samyeli Danoğlu, İstanbul Üniversitesi Almanca Mütercim Tercümanlık öğrencisi. Danoğlu ailesinin 4 çocuğundan biri olan ve ailesi Tekirdağ’da yaşayan Açelya Samyeli Danoğlu’nun gelecek hedeflerinde mankenlik ya da oyunculuk bulunmadığı söyleniyor.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10