Fevzipaşalı 5. sınıflar “veda yemeği” düzenledi

İlköğretim Okulu iken, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 4+4+4 düzenlemesinin ardından yeniden ilkokul statüsüne getirilen Fevzipaşa İlköğretim Okulu 5-A ve 5-C sınıfı öğrencileri, otomatikman 5.

Çerkezköy 5.06.2012 21:41:00 0
Fevzipaşalı 5. sınıflar “veda yemeği” düzenledi

 Çerkezköy Haber – İlköğretim Okulu iken, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 4+4+4 düzenlemesinin ardından yeniden ilkokul statüsüne getirilen Fevzipaşa İlköğretim Okulu 5-A ve 5-C sınıfı öğrencileri, otomatikman 5. sınıftan mezun oldukları için okula ve arkadaşlarına veda gecesi düzenlendiler. Önceki gün Veliköy Şanlıurfa Restaurant’ta düzenlenen veda yemeğinde öğrenciler, öğretmenleri ve aileleri ile eğlendi.

 

HATİCE VE ÇİĞDEM ÖĞRETMENE TEŞEKKÜR

 

Sekiz sene okuyucaklarını hayal ederken kanun değişikliğiyle otomatikman beşinci senede okuldan mezun olmak durumunda kalan öğrenciler veda yemeğinde eğlenirken arkadaşlarından ayrılacak olmanın burukluğunu da beraber yaşadı. Öğrenciler birbirlerine her yıl aynı tarihte bir araya gelme sözü verirken, 5-A sınıfı öğrencilerinden Beyza Özdinçer “Büyümenin getirdiği heyecanla çok mutluyuz. Ama öğretmenimiz Hatice Çapanoğlu’ndan ayrılacağımız için hepimiz çok üzgünüz. Okula başladığımızda bizi sevgiyle kucaklayan, sevgisi her geçen gün katlanarak artan öğretmenimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“HER SON YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR”

 

5-A sınıfı öğretmeni Hatice Çapanoğlu da bu konuşma karşısında oldukça duygulandı. 5 yıl boyunca bir aile gibi bugünlere geldiklerini belirten Çapanoğlu “Sizin büyümenizi ailenizle birlikte izledim. Şu an ayrılığın getirdiği buruklukla üzülüyoruz. Ama aslında her son yeni bir başlangıçtır. Hayatınızdaki tüm yeni başlangıçlarda başarılar diliyorum” dedi.

 

5-C sınıfı öğrencilerinden Ahmet Sinan, kendilerine gösterdiği emek ve çabadan dolayı sınıf öğretmeni Çiğdem Banu İnce’ye teşekkür ederken, İnce de “Geride bıraktığımız 5 yıla bakınca çok güzel günler geçirdiğimizi görüyorum. Umarım geleceğiniz de bu günleriniz gibi güzel olur” dedi. 

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10