Demokrat Parti’den AK Parti’ye geçtiler

Demokrat Parti'den istifa eden İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çorbacı, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Ali Doğuş, Ruhi Özden, Salih Bezgin, Bağımsız Kapaklı Belediye Meclis üyesi Ahmet Doğaç, Demokrat Parti

Çerkezköy 5.06.2012 21:57:00 0
Demokrat Parti’den AK Parti’ye geçtiler

 Çerkezköy Haber - Demokrat Parti’den ayrılarak AK Parti’ye yeni katılan üyeler için katılım programı düzenlendi.

 

PROGRAM DÜZENLENDİ

 

Dün saat 12.00’da parti binasında düzenlenen programa, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın yanı sıra AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Kapaklı Belde Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, AK Parti İlçe ve Belde Teşkilatı üyeleri, Gençlik Kolları ile çok sayıda partili katıldı.

 

“HERKESİN PARTİSİ OLDUK”

 

Programda konuşan AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti’nin milletin ve halkın partisi olduğunu ifade ederek “AK Partimiz Türkiye’nin 81 vilayetinin ve yedi bölgesinin partisidir. Dini, dili, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ve dünya coğrafyasında yaşayan herkesin partisidir. Bunu da her zaman ispat ediyoruz. Bu başarımızı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı işler gösteriyor. AK Parti milletin ihtiyacı olan siyasi olaylar, ekonomik şartlar ve sosyal şartlardan dolayı kurulmuş bir milletin partisidir” diye konuştu.

 

“BÜYÜKŞEHİRİ ALMAK ZORUNDAYIZ”

 

AK Parti olarak bölgede sorumlu bir parti olduklarını dile getiren Demirbağ “Milletimize gerçekten ihtiyacımız var. Milletimiz olmasaydı AK Parti de olmayacaktı. Memleketimizin de AK Partimize ihtiyacı vardır. Önümüzde Büyükşehir olma yönünde seçimler var. AK Parti olarak Büyükşehir Belediyesini almak zorundayız. Tekirdağ üzerinde büyük çalışmalarımız bulunuyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ’da seçimi almak konusunda şartlanmış durumda. Büyükşehir’i kazanarak Büyükşehir olmanın nimetlerinden faydalanmalıyız” dedi.

 

ÜYELİKLERİ KABUL GÖRDÜ

 

Demokrat Parti'den istifa eden İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çorbacı, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Ali Doğuş, Ruhi Özden, Salih Bezgin, Bağımsız Kapaklı Belediye meclis üyesi Ahmet Doğaç,  Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, Demokrat Parti Belde Başkanı Nizamettin Çoban, Eski Belediye Meclis Üyesi Şeref İkizler, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ufuk Bayraktar ve Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak’ın partiye müracaatta bulunduğunu ifade eden Demirbağ “Üyelik konusunu görüştük. Bu görüşmeden önce partimizin istişare toplantısında arkadaşların üyeliklerinde herhangi bir olumsuz sonuç çıkmadı. Bizler kendilerinin faydalı olacağını düşündük. Üyeliklerin kabulüne oy birliği ile karar verildi. Hayırlı uğurlu olsun. Birlik ve beraberlik içersinde çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

 

HERKESİ DAVET ETTİLER

 

AK Parti’de partizanlık gözetmeksizin partiye gelen herkesin bir işinin görüldüğünü ifade eden Demirbağ “Bugünden itibaren yeni katılan arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalar yapacağız. Kendilerinden bizlere katkıda bulunmaları konusunda bir takım isteklerde bulunacağız. Hep birlikte aile içinde bu işi yürüteceğiz. Amacımız bölgemize ve ülkemize en iyi hizmeti vermek olacak. Bunun için de çalışıyoruz. AK Parti’ye katılımlar konusunda kimliğimizi kabul eden herkesi, eknik milliyetçilik, bölgesel milliyetçilik ve dinsel milliyetçilik yapmayan herkes bize katılabilir. Partimize katılımlar bekliyoruz. Daha ileriki günlerde bakan ve milletvekillerinin katılımı ile Kapaklı’da büyük bir katılım yapmayı düşünüyoruz” dedi.

 

TEK TEK TEBRİK ETTİ

 

Konuşmaların ardından AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ partiye katılan İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çorbacı, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Ali Doğuş, Ruhi Özden, Salih Bezgin, Ahmet Doğaç ile Mustafa Çetin, Nizamettin Çoban, Şeref İkizler, Ufuk Bayraktar ve Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak’ı tek tek tebrik etti. Alaettin Demirbağ sembolik olarak Mustafa Çetin’e AK Parti rozetini taktı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10