Çerkezköyspor yaz spor okulu kayıtları başladı

Çerkezköyspor Kulübü voleybol ve basketbol branşlarında açtığı yaz okulu için kayıtlara başladı. 7 yaş ve üzeri öğrencilere yönelik açılan ve Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi K

5.06.2012 22:29:00 0
Çerkezköyspor yaz spor okulu kayıtları başladı

 Okulların kapanmasına kısa bir süre kala Çerkezköyspor Kulübü Yaz Spor okulları kayıtları başlıyor.

 

AYLIK 70 TL

 

Kayıtlar hakkında bilgi veren Kurs öğretmeni Serhat Alışkın” Yaz okulumuz 7 yaş ve üzeri öğrenciler için olup çalışmalar Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü olmak üzere haftada üç gün devam edecek” diye konuştu. Yaz okulunun tatil boyunca devam edeceğini kaydeden Alışkın, aylık ücretlerinin 70 TL olduğunu belirterek “ bu ücrete öğrencilerin servis ücretleri de dahildir. Çocuklarını yaz spor okuluna kayıt ettirmek isteyen velilerimiz Asya Bank Çerkezköy Şubesi üzerinde bulunan kulüp binasına gelerek kayıt formu doldurmaları gerekiyor” diye konuştu.

 

TATİLİNİ EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEKLER

 

Yaz okulunun amaçlarını değerlendiren Alışkın” Hedefimiz, özellikle Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı alt Yapısına sporcu yetiştirmekle beraber, çocuklara ve gençlere temel voleybol eğitimi vermek, sporcuların fizyolojik, psikolojik ve sosyal gelişimlerine de katkıda bulunmak. Ayrıca, öğrencilerimizin tatillerini hem eğlenerek hem de spor yaparak en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Yaz okuluna katılacak öğrencilerin fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmakla beraber motivasyonlarının gelişmesine, takımdaşlık duygusunun kazanılmasına, dayanışma içinde hareket edebilmelerine  ve doğru iletişimde bulunmalarına katkı sağlayacaklar” dedi.

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10