TEKİRDAĞ EMNİYET TEŞKİLATI TOPLANDI

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, Mayıs ayı il koordinasyon ve değerlendirme toplantısı Şarköy’de yapıldı. Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz bu tür toplantıların personelin

Tekirdağ 7.06.2012 09:31:00 0
TEKİRDAĞ EMNİYET TEŞKİLATI TOPLANDI
Çerkezköy Haber - Her ay farklı bir ilçede gerçekleşen koordinasyon ve değerlendirme toplantısı bu kez Şarköy ilçesi Beyaz Balina Oteli'nde yapıldı. Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, il Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İlçe Emniyet Müdürleri katıldı. Şarköy İlçe Emniyet Müdür Vekili Eşref Emekoğlu'nun yaptığı konuşma ile başlayan toplantıda, il genelinde Mayıs ayında meydana gelen asayiş olayları ile ilgili her birim ayrı ayrı sunum yaptı.
AMACIMIZ ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRMEK
Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, toplantı öncesi yaptığı açıklamada "Her ay bir ilçemizde il koordinasyon ve değerlendirme toplantısı yaparak, görev sahamızla ilgili yaptığımız çalışmalarımızı, planlarımızı tüm birimler olarak değerlendiriyoruz. Amacımız çalışmalarımızı değerlendirirken, ilçelerde görev yapan görevlilerimizi de bir araya getirmek, onların birbirlerini yakından tanımalarını sağlamak. Bu tip toplantılar tüm personelimiz için ayrıca bir motivasyon oluşturuyor" dedi. Toplantının düzenlenmesinde emek ve katkılarından dolayı, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz tarafından Şarköy İlçe Emniyet Müdür Vekili Eşref Emekoğlu’na plaket verildi.

0282 726 91 91
0282 747 65 10