Çocuk kavgasına aileler karıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Tekirdağ’da romanların yoğunlukta kaldığı Aydoğdu Mahallesi Beşyol Mevkiinde sabah saatlerinde çocukların ettiği kavgaya akşamüzeri aileler de karıştı. Akşamüstü şiddetlenen mahalle kavgas?

Tekirdağ 8.06.2012 09:43:00 0
Çocuk kavgasına aileler karıştı: 1 ölü, 5 yaralı
Çerkezköy Haber - Tekirdağ’da romanların yoğunlukta yaşadığı Aydoğdu mahallesi Beşyol Mevkiinde sabah saatlerinde çocuklar arasında kavga çıktı.
EVİNE GİRMEYE ÇALIŞINCA BIÇAKLANDI
Akşama doğru çocukların kavgasına aileler de dahil olunca kavga yeniden alevlendi. Çıkan kavgada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, Necati Şipik (46) adlı kişi göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre Tekirdağ Aydoğdu Mahallesi Beşyol Mevkiinde komşular arasında çocukları yüzünden tartışma yaşandı. Daha sonra sakinleşen taraflar akşam üzeri yeniden mevzuu oldu ve tartışma alevlendi. Çocuğunu dövdüğünü iddia eden Necati Şipik, komşusu N.A ‘ın evine girmeye çalışınca N.A da eline geçirdiği bıçakla Necati Şipik’i göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan Necati Şipik olay yerine gelen ambulansla Tekirdağ Devlet hastanesine kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden Necati Şipik, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
KAMYONETLERLE HASTANEYE AKIN ETTİLER
Olayın duyulmasının ardından Aydoğdu Mahallesi Beşyol Mevkiinde kavga daha da şiddetlendi. Çıkan kavgada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerine Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi ekipleri ve sivil ekipler sevk edilerek kavganın büyümesi engelledi. Necati Şipik’in yakınları N.A’nın evinin camlarını kırdı. Mahalleden bindikleri kamyonetlerle devlet hastanesine akın eden Şipik’in yakınları, güvenlik güçlerine zor anlar yaşattı. Polis Aydoğdu Mahallesinde herhangi bir tartışma yaşanmaması için nöbet tutarken zanlı N.A da gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

0282 726 91 91
0282 747 65 10