CHP İlçe “Kadın Kolları Yönetimi” basına tanıtıldı

Geçtiğimiz hafta sonu ilk kez gerçekleştirilen İlçe Kadın Kolları Kongresi’nde CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Şayka Çalışkan, yönetimi ile birlikte ilk basın toplant?

Çerkezköy 8.06.2012 10:01:00 0
CHP İlçe “Kadın Kolları Yönetimi” basına tanıtıldı
Çerkezköy Haber – CHP İlçe Teşkilatı önceki gün saat 15.00’da bir basın toplantısı düzenledi. CHP İlçe Teşkilatı’nda Kadın Kolları yeni yönetiminin tanıtılması amaçlanan basın toplantısına CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez, Tekirdağ Disiplin Kurulu Üyesi Feyzi Bakan, Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Sadık Doğrukalp, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. 
BU YILDAN ÇOK UMUTLULAR
Toplantıda konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez bu basın açıklamasının iki özel sebebi olduğunu belirterek şu bilgileri verdi: “Kadın Kolları Kongresini sonlandırdık. Başkan adaylarını seçtik. Önümüzde önemli bir süreç var. Biz Türkiye için canı gönülden, menfaat gütmeden çalışıyoruz. Bu yıldan çok umutluyuz. Diğer önemli konu ise 20 Mayıs’ta Tekirdağ İl Başkanlığı seçiminde üyemiz Şevket Sadık Doğrukalp’ın yeni yönetimde, Feyzi Bakan’ın da Disiplin Kurulunda yer almasıdır. Amacımız ilk önce yerelde, sonra genelde iktidar olmaktır. İlk Kadın Kolları kongremizi gerçekleştirerek görev dağılımı yaptık. Kadın Kolları Başkanına ve yönetimine hayırlı uğurlu olsun’ dedi. 
ŞAYKA ÇALIŞKAN, TEŞEKKÜR ETTİ
İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan da yaptığı teşekkür konuşmasında inandıkları yolda bıkmadan, yorulmadan çalışacaklarını söyledi. Çalışkan şu duygularını dile getirdi: “Sizlere ve sizlerin huzurunda tüm Cumhuriyet Halk Partisi örgütü ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gençlik kolları ve biz kadın kolları mahalle mahalle, ev ev, sokak sokak çalışarak üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yapmağa çalışacağız. Bizler CHP olarak kadınları eve kapamaya odaklı siyasetten vazgeçin diyoruz. CHP Kadın Kolları olarak ulu önderimizin dünyada ilk kez bizlere açtığı yolda, seçmeye ve seçilmeye devam edeceğiz. Bu uzun maraton koşumuzda bizim yanımızda olduğuna inandığımız kadın üyelere güveniyor, onların yanımızda olduğuna yürekten inanıyoruz. Tüm kadınlarımızı Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olmağa davet ediyoruz. Ayrıca bizden önceki Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetimine de şimdiye kadar yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Biz de onlardan aldığımız bayrağı daha yukarıya çıkarmaya söz veriyoruz’ diye konuştu.
Haber / Turan ŞENLİK


0282 726 91 91
0282 747 65 10