AK Parti’nin gündemi: ‘Büyükşehir’

AK Parti İlçe Danışma Toplantısı önceki akşam teşkilat binasında yapıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Bu toplantılarda kendi öz eleştirimizi yapacağız

Çerkezköy 8.06.2012 10:03:00 0
AK Parti’nin gündemi: ‘Büyükşehir’
Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy İlçe Danışma Toplantısı yaklaşık bir yıllık aradan sonra ilk kez önceki gün saat 19.00’da teşkilat binasında gerçekleştirildi.
DİVAN KURULU BELİRLENDİ
Açılış ve yoklamanın ardından başlayan AK Parti Haziran Ayı İlçe Danışma Toplantısı’nda ilk olarak Divan Kurulu seçildi. Divan Başkanlığı’na Teşkilatlardan Sorumlu Birim Başkanı Ali Gümüş, Divan Üyeliklerine de AK Parti İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Akyüz ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Selda Yeşil seçildi. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.  
ÖZ ELEŞTİRİ YAPACAĞIZ
Toplantıda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Danışma Toplantılarının her ay muntazam yapılması gereken toplantılar olduğunu belirtti. Yaklaşık 1 yıldır programların yoğun olması nedeni ile ilçe danışma toplantılarına ara vermek zorunda kaldıklarını söyleyen Demirbağ, “Şuanda mevcut tüm yönetim kadromuz yeni oluşturuldu. Yeni arkadaşlarımız ve yeni yönetimlerimizle ilk ilçe danışma toplantımızı yapacağız. Pazar günü de İl Danışma Toplantısı gerçekleştirilecek. Bu toplantılarda öz eleştirimizi yapacağız. Yapmamız gereken çalışmaları belirleyeceğiz. Eksik yanlarımızı ortaya koymaya çalışacağız. En önemlisi ‘vatandaşa nasıl daha iyi hizmet götürebiliriz?’ sorusuna cevaplar arayacağız” dedi.
BUNDAN SONRAKİ TOPLANTILAR BASINA KAPALI OLACAK
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de uzun bir aradan sonra ilk defa İlçe Danışma Toplantısı için bir araya gelindiğini söyledi. Daha önceki İlçe Danışma Toplantılarının halka ve basına tamamen açık olduğunu anımsatan Başkan Ertem, “Bundan sonra partinin kendi iç meselelerinin konuşulacağı İlçe Danışma Toplantıları, basına kapalı gerçekleşecek” dedi. Önümüzdeki yerel seçimlerde Tekirdağ Belediyesi’nin AK Parti’ye kazandırılması için her türlü çalışmayı yapmaları gerektiğini söyleyen Ertem, “Bildiğiniz üzere önümüzdeki yerel seçimlerde Tekirdağ, Büyükşehir Belediyesi statüsünde olacak. Büyükşehir seçimlerini kazanmak adına partiye sağlayabileceğimiz katkıları düşünmemiz gerekiyor” dedi.
YENİ İSİMLERE ‘HOŞGELDİNİZ’ DEDİ
AK Parti bünyesinde olan ya da olmayan tüm ilçe ve beldelerde gerekli çalışmaları yaparak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin kazanılması gerektiğini kaydeden Belediye Başkanı Ali Ertem, “Tekirdağ’da hizmet verilmiyor diyemem. Fakat AK Parti hizmet kalitesini Tekirdağ coğrafyasına yaymamız gerekiyor. Tekirdağ’daki hizmet çıtası ancak AK Parti yönetimi ile yukarılara çıkarılabilir” dedi. Kapaklı’da, Demokrat Partili 10 Belediye Meclisi ve İl Genel Meclis üyesinin AK Parti’ye geçtiğini de anımsatan Ertem, toplantıda alınacak kararların hayırlara vesile olmasını temenni etti.
SIKINTILARIMIZI PAYLAŞIYORUZ
Toplantının son konuşmasını ise Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Danışma Toplantısı’nda alınacak kararların hayırlı olmasını temenni eden Belindir, “Belediyeler olarak yaşadığımız sıkıntıları bu tür toplantılarda teşkilatımız ile paylaşma ve çözüm yolları geliştirme fırsatı buluyoruz” dedi. Toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın yanı sıra, AK Parti Tekirdağ Yerel Yönetimler Başkanı Şener Çelikayar, AK Parti Tekirdağ Teşkilatlardan Sorumlu Birim Başkanı Ali Gümüş, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Belde Başkanları ve Belde Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. 
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10