Gazi Osman Paşa İlköğretim’de karne ve ödül birlikte verildi

Çerkezköy Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulunda karne ve ödül için birlikte tören yapıldı. 2011–2012 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle öğrencilere karneleri dağıtılırken yÄ?

Çerkezköy 8.06.2012 22:43:00 0
Gazi Osman Paşa İlköğretim’de karne ve ödül birlikte verildi

 Çerkezköy Haber - 2011–2012 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Çerkezköy Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu’nda da karne ve ödül töreni düzenlendi. Yıl içinde düzenlenen yarışma ve turnuvalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi karne günüyle birlikte yapıldı.

 

KARNE VE ÖDÜL TÖRENİ BİRLİKTE DÜZENLENDİ

 

Dün saat 11.00’da başlayan karne ve ödül töreninde anasınıfı ve ilköğretim öğrencilerine karneleri verildi. Törende kısa bir konuşma yapan Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Halit Ercan “Okul olarak her zaman en yukarda olmak zorundayız” dedi. Eğitim Metotları Geliştirme Derneği tarafından 2012 yılı 4 Uluslararası Eğitim Metotları ve Materyalleri Proje Yarışması’nda anasınıfı öğretmeni Hatice Arıcan’ın finalist olarak Ankara’daki yarışmaya katılma hakkı kazandığını belirten Ercan “Hatice Arıcan, Ankara’da yapılan bu yarışmada okulumuza fotoğraf makinesi ve dizüstü bilgisayar kazandırdı. Bu ödül Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer tarafından verildi. Ayrıca geçen sene Çerkezköy’de AR-GE ‘Araştırma Geliştirme’ birimi tarafından hazırlanan proje yarışmasında ilçemiz de birinci olmuştu” dedi. Arıcan’ı tebrik eden Okul Müdürü Halit Ercan, aynı başarıları diğer öğretmenlerimizden de beklediğini söyledi.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Başarılı olan öğrencilerin ödüllendirildiği törende okul birincisi Nur Yılmaz’ın ödülünü Okul Müdürü Halil Ercan verirken, okul ikincisi Utku Kurşun da ödülünü Müdür Yardımcısı Erol Büçkün’ün elinden aldı. Okul üçüncüsü olan Meral Tekinay’a da ödülünü Okul Müdür Yardımcısı Aybüke Kale verdi.

 

FUTBOL TURNUVASINDA DERECEYE GİREN TAKIMLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Sınıflar arasında düzenlenen futbol turnuvasında 1. Sınıflarda birinci olan 1-A sınıfı, ikinci olan 1-D sınıfı, üçüncü olan 1-C sınıfı; 2. Sınıflarda birinci olan 2-C sınıfı, ikinci olan 2-D sınıfı, üçüncü olan 2-A sınıfı; 3. Sınıflarda birinci olan 3-A sınıfı, ikinci olan 3-C sınıfı, üçüncü olan 3-D sınıfı; 4. Sınıflarda birinci olan 4-A sınıfı, ikinci olan 4-D sınıfı, üçüncü olan 4-C sınıfı, 5. Sınıflarda birinci olan 5-A sınıfı, ikinci olan 5-C sınıfı, üçüncü olan 5-B sınıfı, 6-7 ve 8. Sınıflar arasında düzenlenen futbol turnuvasında birinci olan 8-D sınıfı, ikinci olan 8-C sınıfı ve üçüncü olan 6-A sınıfına da ödülleri verildi.

 

Haber / Bahtiyar ŞENLİK


0282 726 91 91
0282 747 65 10