Fevzipaşa İlköğretim’de de “karne heyecanı” yaşandı

Çerkezköy Fevzipaşa İlköğretim Okulu’nda da Karne töreni düzenlendi. Dün saat 12.00’da düzenlenen karne töreninde velilerin heyecanı öğrencilerden fazlaydı. Karne töreninde Okul Müdürü

Çerkezköy 8.06.2012 22:44:00 0
Fevzipaşa İlköğretim’de de “karne heyecanı” yaşandı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Fevzipaşa İlköğretim Okulu’nda da Karne töreni düzenlendi.Yılsonu karne töreni şenliğine katılan velilerin heyecanının öğrencilerden fazla olduğu gözlendi.

 

OKUL MÜDÜRÜ KİTAP OKUMA TAVSİYE ETTİ

 

Okul bahçesinde düzenlenen törende başarılı öğrencilere de çeşitli hediye ve ödüller verildi. Törende konuşan Fevzipaşa İlköğretim Okul Müdürü Musa Dinç, öğrencilere tatilde bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek “17 Eylül’e kadar tatile çıkacaksınız. Öncelikle kendinize zaman ayırın. Bu birkaç günü ailenizle birlikte geçirin. Tatilde dinlenirken bol bol kitap okuyun. Okumanın faydaları anlatmakla bitmez. İnsanın bireyselleşmesi, kişiliğini bulması, özgür, hür düşünceye sahip olması, önüne çıkacak sorunları aşması, mutlu olması, ülkesini vatanını sevmesi gibi saymakla bitiremeyeceğimiz değerler ancak kitap okumakla sağlanır” dedi. Öğrencileri tebrik eden Musa Dinç, bugünkü Seviye Belirleme Sınavı’nda da öğrencilere başarılar diledi.

 

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Okul Müdürü Musa Dinç okul birincisi Elif Şahin’e Takdir, Onur ve Üstün Başarı belgeleri vererek, mp5 çalar ve saat hediye etti. Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Demet Çorun ve Sınıf Öğretmeni Çiğdem Banu İnce de, düzenlenen Van Depremi konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Okul Müdürü Musa Dinç ve Müdür Yardımcısı Veysel Doğruyol, okluda yapılan futbol turnuvasında dereceye giren sınıfların öğrencilerine madalyalarını takdim etti. Müdür yardımcılarından İsmail Temirtaş, mendil kapmaca turnuvasında dereceye giren sınıflara madalyalarını verirken, Türkçe öğretmenİ Ali Cevat Arslan da sınıflar arası bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

 

ÖĞRETMENLERE GÜL

 

Anasınıfı öğrencilerine de okul yönetimi tarafından oyuncak ve çeşitli hediyeler verildi. Karne töreninde öğrenciler okul önünde tezgah kurarak gül satan Kerime Tuncçelik’den aldıkları gülleri de sürpriz bir şekilde öğretmenlerine hediye ettiler. İzmir’den geldiğini belirten Kerime Tuncçelik ise sevincini ‘gün boyu 150 adet gül sattım’ diye belirtti.

Haber / Turan ŞENLİK


0282 726 91 91
0282 747 65 10