DOĞTAŞ’IN MUHTEŞEM AÇILIŞINA OLİMPİYAT ÇOCUKLARI RENK KATTI

Mobilya sektörünün en önde gelen isimlerinden Doğtaş Mobilya’nın Çerkezköy Şubesi görkemli bir törenle açıldı. Çerkezköy Atatürk Caddesinde yapılan açılışta konuşan Doğtaş

Çerkezköy 10.06.2012 19:38:00 0
DOĞTAŞ’IN MUHTEŞEM AÇILIŞINA OLİMPİYAT ÇOCUKLARI RENK KATTI

 Çerkezköy Haber - Mobilya sektörünün önemli markalarından Doğtaş Mobilya’nın Çerkezköy Şubesi Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No: 124’te görkemli bir törenle açıldı.

40. YILIMIZI KUTLUYORUZ

Saat 15.00’da gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Doğtaş Çerkezköy bayi yöneticisi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Akın, 40. yılını kutlayan Doğtaş’ın yurt içi ve yurt dışında parlayan bir yıldız olduğunu söyledi.

BİRÇOK SEKTÖRDE FAALİYET GÖSTERİYORLAR

Doğanlar Grup’un, temelleri 1972 yılında atılan, başta mobilya olmak üzere madencilik, perakende, sağlık, turizm gibi sektörlerde faaliyet gösteren 6 kardeşin ortak olduğu bir aile şirketi olduğunu belirten Doğtaş Genel Müdürü İsmail Doğan da “40. yılını kutlayan şirketimiz Doğtaş Mobilya’nın 65 ülke ihracatı, yurtiçi ve yurtdışında seçkin noktalarda yer alan 200’ü aşkın satış noktası bulunuyor. 65 bin firmanın olduğu, yoğun bir rekabetin yaşandığı sektörümüzde Doğtaş olarak hizmette farklı, üründe farklı olma çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz” dedi.

ÜRÜNÜNE 7 YIL GARANTİYİ UYGULAYAN İLK VE TEK MARKA

Doğtaş olarak bir derginin araştırmasında 2011 yılında sektörün en beğenilen şirketi seçildiklerini belirten Doğan “Mobilya sektöründe ilk kez 7 yıl garantiyi uygulayan markayız. Her yıl düzenlenen tasarım yarışmasında birçok tasarım ödülü alan markayız. Bu yıl da yine İMOB’da iki ödül birden aldık.  Son yapılan tasarım çalışması ile dünyaca ünlü tasarımcılarımızla iş birliği içinde tüketicimize farklı ürünle sunmaktayız. Sahip olduğumuz TURQUALITY belgesi ile dünya markası olma yolunda hızla ilerlerken bir yandan da sosyal ve çevreci bir şirket olmaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.

PEKÇOK SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE İMZA ATTIK

Bölgelerindeki tüm okullarda babalarının adına ‘Ali Doğan Kütüphanesi’ni oluşturduklarını söyleyen İsmail Doğan, bunun dışında pek çok sosyal sorumluluk projesine daha imza attıklarını belirterek “TEMA ile işbirliği yaparak, Karaman’da bir kurak araziyi ağaçlandırıp ormana çevirdik. Çanakkaleli bir firma olarak Çanakkale’deki şehitlerimiz anısına ve tarihimize sahip çıkarak gezici müze oluşturduk. Gezici müzemiz 3 yıldır tüm Türkiye’yi dolaşıyor. Pakistan’da yaşanan sel felaketinde mağdur olan selzedelere bin tane yatak, depremin ardından Van’a bir TIR dolusu yatak gönderdik. Yine desteklediğimiz Yatılı İlköğretim Bölge Okullarına bin tane yatak gönderdik. Doğtaş rakipleri tarafından takip edilen; kalite ve tasarım anlayışıyla ‘yaşam tarzlarını belirleyen’, dünya markası olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen bir marka” diye konuştu.

‘MARKA DEĞERİ OLAN MAĞAZALAR ÇERKEZKÖY’E AKIN EDİYOR’

Dünyaya açılan bir marka olan Doğtaş’ın Çerkezköy’ün bu güzel yerinde açılmasından memnun olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ali Ertem de “Marka değeri olan mağazalar Çerkezköy’e akın ediyor. Bu da Çerkezköy’ün geliştiğini gösteriyor” dedi. Çerkezköy’ün hızla büyüdüğünü ifade eden Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ise tanınmış markaların Çerkezköy’e gelmesinden mutluluk duyduklarını söyledi.

BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

Türkçe Olimpiyatları için bölgemizde ve Çerkezköy’de bulunan dünya çocuklarının da katıldığı açılışta konuşan Somalili Abdurrezzak, “Burada olmaktan çok mutluyum. Çerkezköy çok güzel. Herkese teşekkür ediyorum” diyerek Doğtaş’ın Çerkezköy’e hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Belediye Başkanı Ali Ertem ve Çerkezköy Doğtaş bayi yöneticisi İsmail Akın tarafından birlikte kesildi. Açılışın ardından kokteyl düzenlendi.

DÜNYA ÇOCUKLARI AÇILIŞA RENK KATTI

Önceki gün gerçekleştirilen açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Selvili, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Rahmi Yılmaz ve Kadir Uz, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Edip Bülent Uğraş, Faruk Bal, Cengiz Eker, Reşat Ziya Pekdoğan, Halil Demirkıran, Mehmet Yıldırım, Demet Eroğlu, İl Genel Meclis Üyesi M.Zeki Gürcün, Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç, ÇTSO Meclis Başkanı İsmail Akın, Türk İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, CHP İlçe Eski Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, Atılım Beton sahiplerinden ve Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Başkan Vekili Umut Danış, Özel Çerkezköy Hastanesi Müdürü Alper Atasoy ile çok sayıda davetli katılırken, Türkçe Olimpiyatları için bölgemizde ve Çerkezköy’de bulunan dünya çocukları da açılışa ayrı bir renk kattı.

Haber / Bahtiyar ŞENLİK – Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10