“Kent Rehberi” hazırladılar “teşekkür belgesi” aldılar

Çerkezköy Kent Rehberinin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere ‘Teşekkür Belgesi’ verildi. Belge sunumu esnasında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, hazırlanan rehberin ilçe ek

Çerkezköy 10.06.2012 19:50:00 0
“Kent Rehberi” hazırladılar “teşekkür belgesi” aldılar

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Kent Rehberi’nin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere ‘Teşekkür Belgesi’ verdi.

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, önceki gün saat 14.15’de ‘Çerkezköy Kent Rehberi’nin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenleri makamında ağırladı. Rehberin hazırlanmasında özellikle Çerkezköy’ü hangi resimlerin daha iyi anlatacağına ilişkin resimlerin seçiminde fikir belirten ve rehberin İngilizce çevirisinde de rol alan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenleri Özge Fatma Ekici, Birdal Kanmış, Bengü Gül ve Ahmet Filiz, Başkan Ali Ertem’in elinden birer teşekkür belgesi aldı. Öğretmenler Başkan Ertem’den çalışma ile ilgili fikirlerini belirtmesini istedi.
İLÇE EKONOMİSİNE REHBER OLACAK
Öğretmenlerin çok başarılı bir çalışmaya imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, görmek isteyenin her işte bir eksiklik görebileceğini söyleyerek, “Batıdaki kent rehberi örnekleri daha çok oranın kültürü hakkında bilgiler içeriyor” dedi. Çerkezköy Kent Rehberi’nin ise bölgede yaşayan ve burada iş yapan insanlara, iş turisti olarak Çerkezköy’e gelenlere yönelik hazırlandığını söyleyen Ertem, “Hazırlanan Kent Rehberimiz, bir nevi ilçe ekonomisine rehber olacak. Kent rehberlerinden otellerimize de çok sayıda bırakmamız gerekiyor ki ilçemize dışardan gelen yerli ve yabancı yatırımcılar, bu çalışmadan faydalanabilsin” dedi.  
Haber / Ahmet KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10