Tredaş’tan Kapaklı’ya 3,5 milyonluk trafo yatırımı

Tredaş Kapaklı'ya 3,5 milyon TL’lik yatırım yapacak. Bu yatırımla birlikte Kapaklı’da elektrik sorununun biteceği belirtiliyor. Açıklamada Kapaklı’da 2012 Yılı içerisinde 9 adet yeni trafo ilavesi yap?

Çerkezköy 10.06.2012 20:03:00 0
Tredaş’tan Kapaklı’ya 3,5 milyonluk trafo yatırımı

 Çerkezköy Haber – Tredaş, Kapaklı'ya 3,5 milyon TL’lik yatırım yapacak. Belediye elektrik teknikeri Koray Koç ile birlikte, Tredaş’ın geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’da yaptığı toplantıya katılan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen toplantıyı değerlendirdi.

 

ÇALIŞMALAR BU AY BAŞLAYACAK

 

Toplantı’da Kapaklı’nın da görüşüldüğünü belirten Sekmen “Tredaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Erdoğan, Genel Müdürü Yusuf Baykan ve Çerkezköy Tredaş İşletme Müdürü Haluk Ateş Kapaklı beldesinde birçok şebekenin yenileneceğini, yetersiz kalan yerlere trafo ilave yapılması için yapmış oldukları ihalenin tamamlandığını, çalışmaların bu ay içerisinde başlayacağını belirttiler” dedi.

 

ELEKTRİK HATLARI YERALTINA ALINACAK

 

Ahmet Erdoğan’ın Kapaklı’ya yaklaşık 3,5 milyon TL’lik yatırım yapılacağını söylediğini belirten Sekmen, “Kapaklı’daki elektrik sorununun giderileceği belirtildi. Kapaklı’da 2012 Yılı içerisinde 9 adet yeni trafo ilavesi yapılacağı ve bunlara bağlı olan şebekenin komple yeraltına alınacağı açıklandı. Bahçelievler Mahallesi Beyazıt Caddesinde bulunan trafo tadilat işlemi, Pınar Bulvarı'ndan Çeken Caddesi'ne kadar olan bölge, Volkan Caddesi, Saray Caddesi, Eski Cami Caddesi, Eyüboğlu Caddesi, Yeni Cami Caddesi, Yaşardoğu Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Güven Caddesi, Vatan Caddesi, Canbazlar Caddesi, Hürriyet Caddesi, Kemalpaşa Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Kurtuluş Caddesi ve bu caddelere bağlı olan tüm sokakların elektrik hatlarının yenilenip yeraltına alınacağı belirtildi” dedi.

 

ENERJİ NAKİL HATTI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen ayrıca belde mesire alanı olan, Kazak Gölü’ne belediye tarafından ihalesi yapılan 400 KVA trafo ve enerji nakil hattı çalışmalarına başlandığını ve Temmuz ayı içerisinde tamamlanmasın planlandığını da sözlerine ekledi.

 

Haber / Türker ÖZKAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10