Demirbağ, “Biraz daha sabredin”

Beraberindeki partililer ile birlikte Malkoçoğlu Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, bazı esnafların kaldırım ve yollarla ilgili sıkıntıları d

Çerkezköy 11.06.2012 22:32:00 0
Demirbağ, “Biraz daha sabredin”
Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın esnaf ziyaretleri sürüyor.
ZİYARETLER SÜRÜYOR
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önceki gün Malkoçoğlu Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Esnafların ve vatandaşların varsa sıkıntılarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, esnaflara sıkıntıları olup olmadığını sordu.
ŞUANA KADAR ELEKTRİĞİN YERALTINA ALINMASI BEKLENDİ
Kaldırımlarda yürüyemediklerini ve yağmur yağdığı zaman bazı işyerlerini su bastığını belirten esnaf Seyfullah Özaydın, “Ne zaman yağmur yağsa dükkânlarımızı su basıyor. Yollar ve kaldırımlarımız çok kötü. Bu sorunlarını biran önce çözülmesini arzuluyoruz” dedi. Kaldırım ihalesinin yapıldığını belirten Demirbağ da “Çerkezköy’ün ana arterlerinde en kısa zamanda çalışmalar başlayacak. Belediye şimdiye kadar elektrik tellerinin yeraltına alınmasını bekliyordu ama artık beklenmeyecek” dedi.
BİRAZ DAHA SABREDİN
Yeni hastane ve yeni adalet sarayının yapılması ile işlerin daha da iyiye gideceğini belirten Demirbağ “Çerkezköy’ün çok hızlı büyüyor buna ayak uydurmada bazen sorun yaşıyoruz ama biraz daha sabredin. Belirttiğiniz sorunları halledeceğiz” diye konuştu.
Haber / Bahtiyar ŞENLİK


0282 726 91 91
0282 747 65 10