Cami önünü oto galerisine çevirdiler

Çerkezköy Merkez ve Osmanlı Cami civarında yolları işgal eden araçlar adeta açık oto galerisi görüntüsü vermeye başladı. Vatandaşlar, zaten park sorunu olan Çerkezköy’de cami önü gibi, in

Çerkezköy 11.06.2012 22:37:00 0
Cami önünü oto galerisine çevirdiler
Çerkezköy Haber - Çerkezköy Merkez ve Osmanlı Cami civarında yolları işgal eden araçlar adeta açık oto galerisi görüntüsü vermeye başladı. Vatandaşlar, zaten park sorunu olan Çerkezköy’de cami önü gibi, insanların ibadet amaçlı kullandığı alanların, satılık araçların sergilendiği oto galeri haline getirilmesine tepki gösteriyor.
Vatandaşlar, cami önüne park edilen ve sergilenen satılık araçların camiye girip çıkan cemaat açısından hiç hoşnut edici bir görüntü vermediğini hele de cenaze olduğu günlerde sıkıntıya neden olduğunu dile getirdiler. Satılık araçların sergilenmesi nedeniyle trafikte de aksamalar yaşandığını ifade eden vatandaşlar, yetkililerin bu konuya bir çözüm bulmasını istedi.
Merkezin en kalabalık yerlerinde araçlarını satışa çıkartan sürücüler burada kıyasıya pazarlık yapabiliyor ve Osmanlı Cami Atatürk Caddesi buyunca rastlanan bu manzaralar gecenin geç saatlerine kadar devam ediyor.
 Haber / Bahtiyar ŞENLİK


0282 726 91 91
0282 747 65 10