Tekvando Ümit Milli Takımı Tekirdağ’dan geçti.

Ümit Milli Takımı Yunanistan’ın Başkenti Atina’da yapılacak olacak Avrupa Şampiyonasına katılmak üzere Tekirdağ’da mola verdiler.

Bölgede Gündem 12.06.2012 20:33:00 0
Tekvando Ümit Milli Takımı Tekirdağ’dan geçti.

Türkiye Tekvando Ümit Milli Takımı Atina’da katılacağı Avrupa Şampiyonasına gitmek üzere yol üstünde bulunan Tekirdağ’a uğrayarak yemek yediler.8 bayan 8 erkek kişiden oluşan Ümit Milli takımımızın Hocası Muammer Cambaz “Atina’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına iddialı bir şekilde gidiyoruz geçen senede gitmiştik ve birincilikler ile döndük. Edirne üzerinden Yunanistan’ın Atina kentine gideceğiz. Yolumuzun üzerinde olduğu için Tekirdağ’da durarak hem buradaki meslektaşlarımızı görme fırsatımız oldu hem de köfte yeme fırsatımız” dedi.

 

TEKİRDAĞ’LI MİNİKLER TEKVANDO’DA ÇOK BAŞARILI

 

Ümit Milli Tekvando takımının hocası olan Muammer Cambaz “Tekirdağ’da tekvando ciddi anlamda ilgi gören bir spor özellikle minikler olarak Tekirdağ gerçekten baya bir ileride.Biz Geçen sene Minikler Türkiye Şampiyonasını Burada yapmıştık inşallah bir daha yaparız” dedi.

 

DAVULLU ZURNALI UĞURLAMA

 

Tekirdağ’ın vazgeçilmezleri arasında yer alan sokak müzisyenleri Köfteciden çıkan Tekvando Ümit Milli Takımını görünce çalmaya başladılar.Tekvando Milli takım Kafilesi bir süre çalgılara eşlik ettikten sonra araçlarına binerek Avurupa Şampiyonasının yapılacağı Atina şehrine yola çıktılar.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10