“Karneni göster kitabını al”

Türkiye İş Bankası, bugüne kadar gerçekleştirilmiş en büyük kitap kampanyalarından biri olan 'Karneni Göster, Kitabını AL' kampanyası ile yaz tatiline giren 1 milyon ilköğretim öğrencisine karne hed

Çerkezköy 12.06.2012 20:45:00 0
“Karneni göster kitabını al”

Çerkezköy Haber - Türkiye İş Bankası, 5 yıldır devam eden ‘Karneni göster, kitabını al’ kampanyası kapsamında bu yıl da 1 milyon öğrenciye karne hediyesi veriyor.

 

KÜÇÜK YAŞTA KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI

 

Okulların kapanması ile birlikte herhangi bir İş Bankası şubesine giden ilköğretim öğrencileri Türk edebiyatının usta yazarlarından Sait Faik’in öykülerinin yer aldığı ‘Sait Faik’ten Çocuklara Hikayeler’ kitabını alabilecek. Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan İş Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Ahmet Küçük, çocukların küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı edinmesi, okuyan ve sorgulayan gençlerin yetişmesi amacıyla başlatılan kampanyada Çerkezköy’deki şubelerine binin üzerinde kitap geldiğini ve bu kitabın yaklaşık 750 tanesinin öğrencilere dağıtıldığını söyledi.

 

“AMACIMIZ EĞİTİME DESTEKTE BULUNMAK”

 

İş Bankası olarak geleneksel hale getirdikleri ve bu yıl beşincisini düzenledikleri kampanya ile bu geleneği devam ettirdiklerini ifade eden Şube Müdürü Küçük “Amacımız eğitime destekte bulunmak ve öğrencilerimizin yaz tatillerinde boş kalmamaları için karnesini getiren tüm öğrencilere eğitim amacı ile kitaplarımız hediye ediyoruz. Çocuklarımızı bankamızda misafir etmekten memnuniyet duyacağız” dedi.

 

Haber/ Faik Onur KAYA – Turan ŞENLİK

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10