İsmail YK festival için Veliköy’e geliyor

Veliköy Belediyesi Keşkek ve Sünnet Festivali’ne hazırlanıyor. Festival hazırlıklarının devam ettiğini söyleyen Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, belediye tarafından sünnet ettirilecek 50 ço

Çerkezköy 12.06.2012 20:52:00 0
İsmail YK festival için Veliköy’e geliyor

Çerkezköy Haber - Veliköy Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Keşkek ve Sünnet Festivali bu yıl 17 Haziran’da gerçekleştirilecek.

 

50 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLECEK

 

Festivalle ilgili açıklama yapan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir “Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak bu yıl sünnet şöleni düzenleyerek, beldemizdeki maddi durumu iyi olmayan ailelerimizin çocuklarına muhteşem bir sünnet düğünü yapacağız” dedi. 50 çocuğun sünnet ettirileceğini ifade eden Belindir sünnet olan çocuklar için 16 Haziran cumartesi günü mevlit okutulacağını söyledi.

 

Amaçlarının beldede bulunan ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin sünnet çağına gelmiş çocuklarının tamamının sünnetini yaptırarak, erkekliğe ilk adımlarını atmalarına vesile olmak olduğunu söyleyen Belindir, Pazar günü Veliköy Sanayi Bölgesi girişindeki festival alanında keşkek festivalinin gerçekleştirileceğini söyledi.

 

İSMAİL YK KONSER VERECEK

 

Pazar akşamı saat 20.00’da da İsmail YK’nın Veliköy Açık Hava Düğün Alanı’nda konser vereceğini belirten Belindir, tüm Veliköy ve Çerkezköy halkını festivale davet etti.

 

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10