3 bin Kent Rehberi dağıtıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlanan Kent Rehberi, dün esnaf ve derneklere dağıtılmaya başlandı.

Çerkezköy 12.06.2012 21:19:00 0
3 bin Kent Rehberi dağıtıldı
Çerkezköy Haber - Nüfusu hızla artan Çerkezköy’ün daha iyi tanınması ve tanıtılması amacıyla oluşturulan Kent Rehberi Belediye görevlileri tarafından ilçede dağıtılmaya başlandı.
BİLGİ YOĞUN BİR REHBER HAZIRLADIK
Çerkezköy’ün sosyo-ekonomik yapısı, ulaşımı, sağlık hizmetleri konularında bilgiler içeren Kent Rehberi’nin gerek ilçe sakinleri gerekse yerli ve yabancı turistler için büyük fayda sağlayacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, “Diğer Kent Rehberi örnekleri daha çok kültür ağırlıklı. Bol fotoğraflı. Bilgiden çok görselliğe önem verilmiş. Bizim Kent Rehberimiz ise bilgisi yoğun bir rehber. İlçemizdeki resmi kurumların, camilerin, okulların, ulaşım yollarının, mahallelerin, caddelerin, sokakların ve daha birçok bilginin ayrıntıları rehberimizde mevcut” dedi. 
DAĞITIMLAR DEVAM EDİYOR
Kent Rehberi’nin ilçede dağıtımına başlandığını kaydeden Belediye başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, “Bin 500 Kent Rehberi ilçemizdeki esnafımıza dağıtılmış durumda. Bunun yanında otellerimize 150, öğretmenlerimize bin, Resmi Kurumlara ve Sivil Toplum Kuruluşlarına da 200 Kent Rehberi dağıtıldı” diye konuştu. Şimdiye kadar yaklaşık 3 bin Kent Rehberi’nin dağıtımının yapıldığını belirten İnce, “Dağıtımlar devam ediyor. Yapılan bu çalışmaların Çerkezköy için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ  


0282 726 91 91
0282 747 65 10