“Kimse terörist ile Mehmetçiği aynı kefeye koymasın”

Türkiye’de Kürt sorunu değil, pkk ve bdp sorunu olduğunu belirten MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleri, son günlerde herkesin bir açılım peşinde olduğunu ifade ederek “Anadolu’da Müs

Çerkezköy 12.06.2012 21:26:00 0
“Kimse terörist ile Mehmetçiği aynı kefeye koymasın”

Çerkezköy Haber - Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, ‘Kürt açılımı’’ ile ilgili açıklama yaptı. 

 

TÜRK MİLLETİNİN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ

 

İlçe Teşkilatı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Son günlerde herkes bir açılım peşinde. Bu açılım aldatmacasının fikir babaları yüce milletimizin büyük bir kısmı tarafından bilinmekte ve dikkatle takip edilmektedir. Aslında öteden beri emperyalist güçlerin üzerinde uğraştığı ve öcalan denen bebek katili, yaşadığı her gün için şükür etmesi gereken, densiz mahlukatın bile açık açık dillendirdiği bu sözde Kürt açılımını iktidar ve ana muhalefet partisinin sahiplenip üzerinde fikir birliğine varmalarını, Türkçe bilip konuşan ve milletvekili konumundaki kişilerin ısrarını MHP teşkilatı olarak yüce Türk milletinin takdirine bırakıyoruz” dendi.

 

AÇILIM ALDATMACASI

 

Bu açılım aldatmacasının “sözde Kürt sorunu’na’’ yönelik olmayıp aksine pkk ve bdp sorunu olduğu belirtilen açıklamada “Bu aldatmacanın malum çevrelerin eline Kürt vatandaşlarımıza karşı ‘’bunun adı Kürt sorunu; yani sizin yani bizim davamız’’ kozunu vermekten ve sözde Kürt hareketi başlatıp dağa giden yolu açmaktan ve anarşiyi körüklemekten öteye gidemeyeceği aşikardır” ifadelerine yer verildi.

 

“BU AD, BİZİM MİLLİ KİMLİĞİMİZDİR”

 

Bu topraklarda yaşayan ve bu ülkenin asli sahibi olan milletin adının “Türk Milleti” olduğunu ifade eden MHP İlçe Teşkilatı üyeleri, “Bu ad bizim milli kimliğimizdir. Bu Milli Kimliğin bir çınar gibi binlerce yıllık tarihi, kültürel ve sosyolojik kökleri, günümüzde birleştirici kaynaştırıcı bir gövdesi, yarınlarda da var olmayı amaçlayan, geleceğe uzanan dalları vardır. Bu sözde açılım yalanı halkımızın gözünde iktidar ve bir takım milletvekilerinin bazı etnik kimlikleri milli kimlik haline getirerek ayrı bir millet, dolayısıyla ayrı bir ülke oluşturmanın yollarını açmaya yönelik çalışma girişimi içerisinde oldukları izlenimini vermektedir” dedi.

 

ANALARIN GÖZYAŞINI DİNDİRMEZ

 

Açıklamalarında Anadolu’da Müslüman - Türk kimliği ile 1000 yıllık beraberliğini devam ettirmiş olan bu milletin içerisine ayrımcılık sokulmak istendiğini, fitne, fesat tohumları ekildiğini ve birlikteliğimizin dinamitlendiğini savunan MHP’liler, “Hiç kimse bölücü terör örgütünün savunduğu fikirleri barış ve kardeşlik adı altında milletimize hazmettirmeye ve yutturmaya çalışmasın. Kimse Şehit Mehmetçik ile teröristi aynı kefeye koymasın. Bilinmelidir ki, terör örgütünün bir kısım taleplerinin kabulü, anaların gözyaşını dindirmez, aksine arttırır. Bizler iktidardan Karabağ ve Doğu Türkistan sorunu için de aynı çabayı göstermesini, buralar ile ilgili açılımlar yapmasını istiyor ve bekliyoruz. Bu dünyadaki cennetimiz olan Türkiye’miz ve aziz Türk Milleti; kendisine samimiyetle bağlı evlatlarının önderliğinde, devletiyle vatanıyla, hür ve bağımsız olarak, kıyamete kadar yaşamaya devam edecektir. Türk milleti, kendisine kefen biçenleri asla cezasız bırakmamıştır” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10