Fevzipaşa, il genel meclisinin gündeminde

Çerkezköy Haber - Partileri ve siyasi görüşleri farklı olsa da Çerkezköy’ün il genel meclis üyeleri, yaklaşık 4 yıldır çözülemeyen Fevzipaşa İlköğretim Okulu konusunda ortak bir adı

Çerkezköy 12.06.2012 21:31:00 0
Fevzipaşa, il genel meclisinin gündeminde

Çerkezköy Haber - Partileri ve siyasi görüşleri farklı olsa da Çerkezköy’ün il genel meclis üyeleri, yaklaşık 4 yıldır çözülemeyen Fevzipaşa İlköğretim Okulu konusunda ortak bir adım daha attı. Çerkezköylü İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Zeki Gürcün, Sami İkizler, Ercan Çorbacı, Abdurrahman Çiçek ve Hasan Karaca, Fevzipaşa İlköğretim Okulu’nu İl genel meclisi gündemine taşıdı.

 

FEVZİPAŞA PAYDASINDA BULUŞTULAR

 

İl Genel Meclisi Başkanlığı’na dilekçe sunan Çerkezköylü İl Genel Meclis Üyeleri, Fevzipaşa İlköğretim Okulu’nun 3 bloktan oluştuğunu, B bloğun yaklaşık 4 yıl önce yıkım kararının alındığını fakat bu kararın henüz uygulanmadığını anımsatarak “C blok 5 derslikten oluşuyor ve halen anasınıfı olarak kullanılıyor. Ancak söz konusu binadaki derslikler milli eğitim standartlarına uygun olmayıp, bina çok eski olması nedeniyle ekonomik ömrünü tamamlamıştır. Bunu teyit eden Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişlerinin raporunda binanın yıkılarak yerine yeni bir bina yapılması teklif edilmektedir” dedi.

 

ZEMİN ETÜDÜ VE ÖDENEK TALEP ETTİLER

 

5 il genel meclis üyesinin imzasıyla İl genel meclisi başkanlığına sunulan dilekçede; sözkonusu binanın yıkılıp yıkılmayacağının belirlenmesi amacıyla güçlendirme projesi yapılması için zemin etüdü ve proje bedelinin belirlenmesi, gerekli ödeneğin aktarılması, yıkım kararı alınması durumunda gerekli ödeneğin aktarılması talep edildi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10