Amatör ressamların bir yıllık emeği görücüye çıktı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerinin yıl boyunca hazırladığı resimler, önceki akşam Çerkezköy Belediye Nikah Salonu’nda açılan sergi ile sanatseverlerin beğ

Çerkezköy 14.06.2012 00:38:00 0
Amatör ressamların bir yıllık emeği görücüye çıktı

Çerkezköy Haber - Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, yıl boyunca hazırladıkları resimleri önceki gün açılan sergide Çerkezköylülerin beğenisine sundular.

 

BİR YILLIK ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ

 

Çerkezköy Belediye Nikah Salonu’nda önceki gün saat 18.30’da gerçekleştirilen sergi açılışında konuşan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Rağbet Erol, bu serginin bir yıllık çalışmanın ürünü olduğunu belirterek, serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

110 RESİM YER ALIYOR

 

Çağdaş Yaşam, Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından düzenlenen, Akademisyen İhsan Biçer’in organize ettiği ve desteklediği resim sergisinin açılışını Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Cumhuriyet Halk Partili İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün ve Çağdaş Yaşam, Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Rağbet Erol yaptı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy’ün bu tür organizasyonlara ihtiyacı olduğunu belirterek, bundan sonra da bu tür çalışmaların devam etmesini istedi. Uzun zamandır bu tür çalışmaların içinde olduğunu kaydeden organizatör Emel Başarır da sergi hakkında bilgi verdi. Sergide yer alan resimlerin amatör ressamlar tarafından yapıldığını söyleyen Başarır “Resimlerde Kuru kalem, sulu boya, kuru pastel boyaları kullanıldı. Sergimiz 11 kursiyerimizin yaptığı yaklaşık 110 resimden oluşuyor” dedi.

 

CUMA AKŞAMINA KADAR ZİYARETE AÇIK

 

Açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, CHP’li İl Genel Meclis Üyesi M.Zeki Gürcün, ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Rağbet Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışın ardından davetliler sergiyi gezerek resimleri inceledi. 110 resmin yer aldığı sergi Cuma akşamı saat 18.30’a kadar ziyarete açık kalacak.

 

Haber / Bahtiyar ŞENLİK


0282 726 91 91
0282 747 65 10