Kiraz Festivali’nin açılışı yapıldı

Çerkezköy Haber - Tekirdağ Belediyesi tarafından bu yıl 48.’si düzenlenen Uluslar arası Kiraz Festivali’nin açılış kokteyli Tekirdağ Belediye Konservatuarı arkasında bulunan havuz başında yapÄ?

Tekirdağ 14.06.2012 22:24:00 0
Kiraz Festivali’nin açılışı yapıldı
Çerkezköy Haber - Tekirdağ Belediyesi tarafından bu yıl 48.’si düzenlenen Uluslar arası Kiraz Festivali’nin açılış kokteyli Tekirdağ Belediye Konservatuarı arkasında bulunan havuz başında yapıldı.
PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER
Açılışa Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve protokol üyeleri katıldı. Programın snuculuğunu İpek Tanrıyar yaparken Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve Eşleri 48.Kiraz Festivali pastasını keserek festivalin startını verdiler.
TEKİRDAĞ’I ÇOK İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç “Gerçekten çok güzel bir günün akşamındayız. Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen Belediye Başkan Yardımcılarıma, personelime tüm Belediye çalışanlarına gerçekten olağan üstü çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Yarın akşam İpek Tanrıyar’ın sunacağı çok muhteşem etkinlikler olacak bu etkinliklerin hepsi olağan üstü çalışmaların verdiği meyvedir. 3 yılda Tekirdağ’a çağ atlatacak düzeyde gelişmeler yaptık. Özellikle altyapı çalışmalarında Tekirdağ’ı biraz yorduk ama 40 yıldır kimsenin el atamadığı konulara el attık. Gerçekten Tekirdağ’ı ileride çok iyi yerlere taşıyacağız, Herkese festival boyunca iyi eğlenceler diliyorum” dedi. Kiraz Festivali’nin ilk akşamında vatandaşlar Sahil Anfi Tiyatro’da düzenlenen ve sunuculuğunu Bahar Göncü’nün gerçekleştirdiği konserlere büyük ilgi gösterdi.
UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTILAR
Gecede sahne alan Grup Roman Turca, rock müziği sanatçısı Serkan Civelek , Nijat Ayvaz ve Fantezi Müzik sanatçısı Yılmaz Cumhur izleyenlere güzel bir gece yaşattı. Gecede son olarak Rock müziğin ünlü sesi ‘Ben de Özledim Ben de’ şarkısını rock versiyonuyla seslendiren Ogün Sanlısoy sahne aldı. Sanlısoy, performansı ile beğeni toplarken, dinleyiciler de Sanlısoy’un şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ettiler. Gecede sahne alan tüm sanatçılara Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz tarafından plaket takdim edildi. 
Haber / Türker ÖZKAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10