Kent Konseyleri Platformu toplandı

Türkiye Kent Konseyleri Platformunun 7.Toplantısı Lüleburgaz Kent Konseyi ev sahipliğinde Lüleburgaz’da yapıldı.

Bölgede Gündem 17.06.2012 23:58:00 0
Kent Konseyleri Platformu toplandı
Çerkezköy Haber - Türkiye Kent Konseyleri Platformunun 7.Toplantısı Lüleburgaz Kent Konseyi ev sahipliğinde Lüleburgaz’da yapıldı.
BİRLİKTELİĞİMİZE GÖLGE DÜŞMESİN
Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Yüksel Ayer, toplantıda yaptığı konuşmada "Birlikteliğimize gölge düşürecek olan şeylerden kaçınmalıyız" dedi. Kent Konseyleri ile belediyelerin birlikte hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Ayer, yapılan toplantıların yurt çapında tanışıklığı arttırdığını ifade etti.
ERGENE İÇİN EL ELE
Lüleburgaz Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Bülent Önder de, katılımcılara Lüleburgaz Kent Konseyi hakkında bilgi verdi. Ata İş Merkezi Aşkiye Neşet Çal Salonu'nda düzenlenen toplantının ilk oturumunda kent konseylerinin ve Türkiye Kent Konseyleri Platformu'nun çalışmalarında karşılaşılan sorunlar konuşuldu ve bugün gelinen nokta değerlendirildi. Toplantının ikinci oturumunda ise Ayvalık Kent Konseyi, Afet Koruma ve Kurtarma; Burhaniye Kent Konseyi, Altın Arama, Çevre ve Maden Talanı; Edirne Kent Konseyi Selimiye Camii ve Külliyesine Sahip Çıkma; Eskişehir Kent Konseyi, Kadın Meclisi Çalışmaları; Kırklareli Kent Konseyi Şarapçılık ve Hardaliye; Muğla Kent Konseyi, Konsey Yönergesi; Silivri Kent Konseyi, Belediye Logo Yarışmaları; Tekirdağ Kent Konseyi ise Engellilerin Topluma Uyum Sağlaması konularında sunum yaptı. Toplantı dün "Ergene için El Ele" sunumu ve Ergene inceleme gezisi ile sona erdi.
HABER MERKEZİ


0282 726 91 91
0282 747 65 10