Polis-Halk iç içe

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü’nün Kiraz Festivali dolayısıyla sahil dolgu alanında kurduğu tanıtım standı, Tekirdağ İl Emn

Tekirdağ 18.06.2012 00:00:00 0
Polis-Halk iç içe
Çerkezköy Haber - Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü’nün Kiraz Festivali dolayısıyla sahil dolgu alanında kurduğu tanıtım standı, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz tarafından açıldı.
HALKIN DIŞINDA DEĞİL, İÇİNDEYİZ’
Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü’nün polis memurları, Kiraz Festivali boyunca açık olacak tanıtım standında, vatandaşlara, ‘Halkın dışında değil, içindeyiz’ mesajını verdi. Kiraz Festivali boyunca açık olan Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü’nün Tanıtım Standı’nda, ‘suç ve sebepleri, madde kullanımı, yankesicilik ve dolandırıcılığa karşı önlemler, aile içi şiddet’ gibi konularda halkı bilinçlendirmeyi amaçlayan broşürlerin yanı sıra, İl Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı etkinlikler ile polis memurlarının görev başındayken çekilmiş fotoğraflarından oluşan bir de fotoğraf sergisi de yer aldı.
 “MAHALLEMİZİN POLİSİ”
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi Kiraz festivalinde açtıkları standta vatandaşlara ve miniklere güler yüzlü bilgilendirme broşürleri dağıttı. Toplum Destekli Polis standının içerisinde çocukların yüzleri boyandı ve gelen miniklere balon armağan edildi. Toplum Destekli Polislik Şubesinde görev yapan memurlar oturdukları mahallelerden sorumlu olup o mahallenin sorunlarını çözmeye çalışıyor.


0282 726 91 91
0282 747 65 10