Gümüş ailesinin mutlu günü

Uzun yıllardır Çerkezköy Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Kemal Gümüş’ün 8 yaşındaki oğlu Altuğ, önceki akşam düzenlenen sünnet düğünÃ

Çerkezköy 18.06.2012 00:20:00 0
Gümüş ailesinin mutlu günü
Çerkezköy Haber - Uzun yıllardır Çerkezköy Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Kemal Gümüş’ün 8 yaşındaki oğlu Altuğ, önceki akşam düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.
ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI
Golden Palas Otel’de düzenlenen sünnet düğününde Kemal Gümüş ve eşi Ayfer Gümüş davetlileri kapıda karşılayarak, düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. 8 yaşındaki Altuğ Gümüş de palyaço ve arkadaşları ile oyun oynayarak düğün boyunca gönlünce eğlendi. Erkekliğe ilk adımını atmanın mutluluğunu yaşayan Altuğ Gümüş’ün mutluluğunu anne babası, ablası Hilal Gümüş ve davetliler paylaştı.
KATILIM YOĞUNDU
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in eşi Nuran Ertem ile birlikte katıldığı düğün töreninde Çerkezköy Merkez Komutanı Kıdemli Albay Fazıl Tan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin ve Gökhan İnce, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İlçe Eski Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Barutlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Barut, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, eski belediye başkanlarından Dr. Remzi Garip, Çerkezköy Belediyesi ve Belde Belediyeleri'nin personelleri, Gümüş ailesinin eş, dost ve akrabaları ile siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli yer aldı.
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Golden Palas Otel Balo salonunda gerçekleştirilen ve Solist Nafiz’in sahne aldığı düğün töreninde Gümüş ailesi ve davetliler ilerleyen saatlere kadar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10