Çerkezköy’de Nevruz gözaltısı

Çorlu’da geçtiğimiz 21 Mart günü düzenlenen nevruz kutlamalarında terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen kişilere yönelik Çerkezköy’de 8 ayrı adrese eş zamanlı düz

Çerkezköy 18.06.2012 23:38:00 0
Çerkezköy’de Nevruz gözaltısı

Tekirdağ ve Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, geçen 21 Mart günü Sağlık Mahallesinde bdp'nin düzenlediği nevruz kutlamalarında, örgüt propagandası yaptıkları tespit edilen 5 kişiyi gözaltına aldı.

 

8 AYRI ADRESE OPERASYON DÜZENLENDİ

 

Çorlu’da geçtiğimiz 21 Mart günü Barış ve Demokrasi Partisi tarafından düzenlenen Nevruz Kutlamalarında terör örgütü lehine slogan attıkları belirlenen kişilerin yakalanması için dün sabah Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Özel harekat polislerinin de katılımıyla 8 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

 

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Düzenlenen operasyonda bdp Çerkezköy ilçe başkanlığı yönetim kurulu üyesi Servet D. ile E.M., V.S., E.A. ve B.A. gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ise yasa dışı örgüte ait olduğu iddia edilen çok sayıda doküman ve CD ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan zanlılar sorgulanmak üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliğine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10