CHP’de görev dağılımı yapıldı

Mayıs ayında gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Kongresi’nde göreve gelen Recep Palabıyık ve yeni yönetim görev dağılımı yaptı.

Tekirdağ 19.06.2012 21:26:00 0
CHP’de görev dağılımı yapıldı

 Çerkezköy Haber - Mayıs ayında gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Kongresi’nde göreve gelen Recep Palabıyık ve yeni yönetim görev dağılımı yaptı.

 

İL SEKRETERLİĞİNE KAPLAN GETİRİLDİ

 

Palabıyık başkanlığındaki yeni yönetimde il sekreterliğine Sedat Kaplan getirilirken, il saymanlığı ve insan hakları komisyon üyeliğine Huriye Bayram, İl Eğitim Sekreterliğine Vecdi Dölek getirilirken, Özcan kabak il bilişim sorumlusu, Gülşen Tufan Hukuk ve Seçim İşleri sorumlusu, Müzeyyen Gürkan Yerel yönetimler sorumlusu, Ufuk Bekir meslek kuruluşları sendikalar ve sivil toplum kuruluşları sorumlusu, Şerafettin Karpuz sosyal ve ekonomik politikalar sorumlusu, Melike Sezgün kadın örgütlenmesi ve politikaları sorumlusu, Koray Kestam genç örgütlenmesi ve politikaları sorumlusu olarak görevlendirildi. Gökçe Bayol, Meltem Dağlı Dülger, Veysel Kaplan, Şeref Çetin, Levent Şentuna, Dilşat Aydın, Erdal Er, Nedim Akar, Ş.Sadık Doğrukalp ve Telat Keskin de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

 

HABER MERKEZİ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10