6 ay öncesine kadar yürüyemeyen küçük Murat artık koşabiliyor

Kapaklı İnönü Mahallesi Eski Camii Caddesi’nde ikamet eden Serdal ve Rahşan Akman çiftinin, damar çekmesi nedeniyle yürümekte zorluk çeken ve 6 ay önce yürüyebilmesine yardımcı olacak ortopedik ayakkabÄ?

Çerkezköy 19.06.2012 21:40:00 0
6 ay öncesine kadar yürüyemeyen küçük Murat artık koşabiliyor

 Çerkezköy Haber - Kapaklı İnönü Mahallesi Eski Camii Caddesi’nde ikamet eden Serdal-Rahşan Akman Çifti ,damar çekmesi hastalığı nedeniyle yürümekte zorluk çeken 4 yaşındaki oğulları için gazetemiz aracılığı ile destek istemişti.

ÖNCE MİLLET, SONRA DEVLET KULAK VERDİ

Maddi sıkıntı yaşadıklarını ve zor durumda olduklarını belirten baba Serdal Akman, uzun süre işsizlik sorunu yaşadığını ve bir ay önce asgari ücretle bir fabrikada çalışmaya başladığını belirterek, oğlunun yürüyebilmesi için ihtiyacı olan ortopedik ayakkabıyı alabilmek için hayırseverlerden destek istemiş, babanın feryadına önce vatandaşlar, sonra da bürokrasi ve kurumlar kulak verirken Kozapark Proje Müdürü Altan Yağcı da küçük Murat’ın ihtiyacı olan ortopedik ayakkabıyı alarak Akman ailesine teslim etmişti.

KOŞMAYA BAŞLADI

Yaklaşık 6 ay önce ortopedik ayakkabısına kavuşan küçük Murat, artık yaşıtları gibi yürümeye ve koşmaya başladı. Oğlunun bir yıldır Çorlu’da fizik tedavi gördüğünü ve oğluna alınan ortopedik ayakkabının yürümesine yardımcı olduğunu belirten baba Serdal Akman, “Artık oğlum yarı ortopedik ayakkabı ile bile çok rahat yürüyüp koşabiliyor” dedi.

DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Oğlunun bir yıl daha fizik tedavi göreceğini ve ondan sonraki sürecin doktorların raporuna göre belirleneceğini belirten baba Akman, ortopedik ayakkabı alarak kendilerine destek olan Kozapark Proje Müdürü Altan Yağcı’ya, maddi destek sağlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya, destek olan yerel ve ulusal basın mensupları ile destek olmak için kendilerini arayan tüm hayırsever vatandaşlara ve kurumlara teşekkür etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER – Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10