Vezirköprülüler’den yemekli teşekkür

Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından, düzenlenen piknik organizasyonlarında katkı sağlayan sponsorlar için teşekkür yemeği verildi.

Çerkezköy 20.06.2012 22:35:00 0
Vezirköprülüler’den yemekli teşekkür
Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, iki hafta içinde Kapaklı Samsunlular Derneği, Saray Samsunlular Derneği ve Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği tarafından düzenlenen piknik organizasyonlarına maddi ve manevi destek sağlayan sponsorlar için teşekkür yemeği düzenledi.
SPONSORLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği Başkanı Dursun Yıldız, önceki akşam saat 20.00’da Karadeniz Pide&Adana Mutfağı’nda düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada “Pikniklerimizde 60’a yakın sponsorumuz için Vezirköprülüler Derneği olarak bu yemeği organize ettik” diyerek, katkı sağlayan tüm sponsora teşekkür etti.
2 HAFTADA 3 PİKNİK DÜZENLENDİ
Yemekte konuşan Kapaklı Belediyesi Demokratik Sol Partili Meclis Üyelerinden İrfan Demir de başta Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen olmak üzere tüm sponsorlara teşekkür etti. “İki hafta içinde düzenlenen 3 pikniğe de kendi işadamlarımız sponsor oldu. Kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum” diyen İrfan Demir, tüm bu organizasyonların birlik ve beraberliği güçlendiren etkinlikler olduğunu belirterek, “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin” dedi.
KAPAKLI PİKNİĞİ TELEVİZYONDA YAYINLANDI
Yapılan konuşmaların ardından İrfan Demir tarafından yemek duası okundu. Yemekte 60’a yakın sponsora birer teşekkür plaketi takdim edildi. Yemek esnasında Karadeniz Pide&Adana Mutfağı’nda bulunan 150’ye yakın davetli ile ekranları başında bulunan binlerce Samsunlu, AKS TV’de Diyar Diyar adlı televizyon programında, Kazak Gölü’nde düzenlenen Kapaklı Samsunlular Derneği Pikniği’nden görüntüleri izledi.
KATILIM YOĞUN OLDU
Yemeğe Kapaklı Belediyesi DSP’li Meclis Üyelerinden İrfan Demir ve Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği Başkanı Dursun Yıldız’ın yanı sıra, Kapaklı Belediye Başkan yardımcısı Adem Sekmen, AK Partili Çerkezköy Meclis Üyesi Mikail Ünlü, Çerkezköy Haber Gazetesi Sahibi Gazeteci Şaban Kardeş, Çerkezköy Tokatlılar Derneği Başkanı Fahrettin Bayırlı, Çerkezköy Sinoplular Derneği Başkanı Şakir Demirel, Kapaklı Samsunlular Dernek Başkanı Hicabi Süzen, Saray Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Türker, piknik sponsorları ve çok sayıda vatandaş katıldı.  
Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10